Helt nye ansigter på listen

Daniel Nielsen brændte Gyttegård af i weekenden – er det nok til en topplacering i denne uges Power Rankings?

Printer venlig versionSend til en ven

Power Rankings: I en stille turneringsuge blev der plads til et par mindre eksponerede danske spillere, der spillede fremragende golf

Her får du ugens Power Rankings på Golf.dk, hvor vi tager pulsen på de hotteste danske golfspillere lige nu. Som sædvanlig vælger Golf.dk de fem skarpeste på et 100 procent subjektivt grundlag. Smid en kommentar, hvis din danske favoritspiller spiller drømmegolf og simpelthen skal med på listen næste gang.
 
1. Andreas Hartø
Sidste uge: 1
Seneste resultat: Nr. 3 i Madeira Islands Open (European Tour)
Det myldrer med danskere i toppen af Challenge Tour-ranglisten i denne sæson, og helt oppe på en 2. plads funkler Andreas Hartø. Furesø-spilleren har markeret sig stærkt på Challenge Touren allerede med to 3. pladser, en 10. plads og et klaret cut. Det lugter gevaldigt af European Tour for Hartø i 2013.

2. Jeppe Huldahl
Sidste uge: 2
Seneste resultat: Nr. 2 i Allianz Open (Challenge Tour)
Jeppe Huldahl trådte flot i karakter i Allianz Open på Challenge Touren, hvor der godt nok manglede en del profiler i feltet. Huldahl udnyttede dog vilkårene perfekt og blev kun distanceret af briten Eddie Pepperell efter omspil. Huldahl er nu helt oppe på 10. pladsen på Challenge Tour-ranglisten.
 
3. Daniel Nielsen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 1 i Hovborg Kro Open (lokal turnering)
Hvis man ville have en lektion i, hvordan man skyder Gyttegårds golfbane i sænk, så var det en god idé at iagttage 16-årige Daniel Nielsen i sidste uge. I 2. runde af Hovborg Kro Open tillod frederikshavneren sig at lave tre bogeys, men syv birdies og en eagle gav en smuk 64’er, som grundlagde en flot samlet sejr til unge Nielsen.
 
4. Nanna Koerstz Madsen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 3 i Ljungbyhed Park PGA Ladies Open (LET Access Series/Nordea Tour)
En eller anden skal vist lige have fortalt Smørums Nanna Koerstz Madsen, at hun er amatørspiller. De sidste to gange, hun har stillet op i professionelle turneringer, er hun sluttet i top 10, og hun befinder sig tilsyneladende som en fisk i vandet i professionelt selskab. Senest snuppede hun en flot 3. plads i den internationale Ljungbyhed Park PGA Ladies Open.
 
5. Søren Kjeldsen
Sidste uge: 3
Seneste resultat: Nr. 2 i Open de España (European Tour)
Den lyshårede dansker har fået en kanonstart på 2012-sæsonen på European Tour. (Næsten) det hele gik op i en højere enhed, da Kjeldsen besatte 2. pladsen i Open de España og kunne sætte små 150.000 euro ind på kontoen. Han rykkede samtidig helt op på en 26. plads på Race to Dubai-listen.
 
Boblere
Thorbjørn Olesen (nr. 5 i Open de España (European Tour))
Stephanie Bertelsen (nr. 3 i NJCAA Women’s National Championships (college)