Hartøs herlige himmelflugt

Andreas Hartø tog et syvmileskridt mod European Tour i næste sæson

Printer venlig versionSend til en ven

Power Rankings: Danmark er godt i gang med at udklække næste generation af golfstjerner. De unge stjernefrø stormer frem, anført af en fremragende Andreas Hartø

Her får du ugens Power Rankings på Golf.dk, hvor vi tager pulsen på de hotteste danske golfspillere lige nu. Som sædvanlig vælger Golf.dk de fem skarpeste på et 100 procent subjektivt grundlag. Smid en kommentar, hvis din danske favoritspiller spiller drømmegolf og simpelthen skal med på listen næste gang.
 
1. Andreas Hartø
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 3 i Madeira Islands Open (European Tour)
Hartø tog endnu et skridt mod Europas top med en fremragende præstation på Madeira. Furesø-spilleren havde svært ved at vænne sig til niveauet på European Tour sidste år, men med en 3. plads i Madeira Islands Open tog han et syvmileskridt mod touren til næste år med over 42.000 euro til Challenge Tour-ranglisten, hvor han rykkede helt op på en 2. plads.
 
2. Jeppe Huldahl
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 2 i Allianz Open (Challenge Tour)
Der har været langt mellem topresultaterne for Jeppe Huldahl på det seneste, men i Allianz Open var han et mulehår fra at stryge helt til tops. I omspillet løb den hotte brite Eddie Pepperell dog med titlen, men Huldahl kunne notere et pænt avancement på Challenge Tour-ranglisten, hvor han nu er i top 10.
 
3. Søren Kjeldsen
Sidste uge: 1
Seneste resultat: Nr. 2 i Open de España (European Tour)
Den blonde danske short game-specialist var tæt på at tage en stor skalp i Open de España, men en 2. plads til ca. 150.000 euro er nu heller ikke at kimse ad.Kjeldsen blev skarpere og skarpere med sine approachslag, som turneringen skred frem, og er ikke langt fra at have genvundet fordums styrke.
 
4. Thorbjørn Olesen
Sidste uge: 2
Seneste resultat: Nr. 5 i Open de España (European Tour)
Thorbjørn Olesen bliver ved med at imponere på højeste europæiske niveau, og mon ikke der er et par komitémedlemmer, der sidder med en dårlig smag i munden nu efter at have givet Rookie of the Year-prisen til Tom Lewis sidste efterår? Værløse-kometen fortsætter sin bersærkergang mod verdenstoppen.
 
5. Morten Ørum Madsen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 11 i Madeira Islands Open (European Tour)
Morten Ørum Madsen er endnu en ung dansk pro, der er godt på vej mod European Tour. På Madeira viste han, at han absolut ikke er skræmt over niveauet, og med en stribe glimrende resultater i 2012 ligger Silkeborg-spilleren nu lunt på en 7. plads med udsigt til et European Tour-kort i 2013.
 
Boblere
Rasmus Hjelm (nr. 8 i Allianz Open (Challenge Tour))
Lucas Bjerregaard (nr. 3 i Club La Santa Championship (ECCO Tour)


5 kommentarer til "Hartøs herlige himmelflugt"

Hey... Hartø er fra Møn! ;)

Hey... Hartø er fra Møn! ;)

Furesø...

Andreas Hartø har trådt sine første golfsko på Møn, men han stiller i dag op for Furesø.

Men lidt ære tilfalder der dog stadig Møn.

Furesø

Ingen tvivl om at glæden ved spillet fandt han på Møn. Men... Det er nu faktum, at Hartø rykkede MEGA-meget efter klubskiftet til Furesø. At den daglige træning er med nogle af landet bedste spillere, har kæmpe betydning for ens udvikling.

Hartø

Jeg er frivillig hjælper på European Tour i Østrig.
Sidste år spillede Hartø med.
Han blev lidt overrasket, da han mødte en dansker dernede, men han var meget venlig og vi fik da et par snakke.
Jeg kan derfor love jer, at han har mange fans på hul 2 i Atzenbrugg :)

Bare vent der kommer flere

Bare vent der kommer flere fra Møn.
Der er bare en rigtig god klub for alle også dem der vil frem.