Golfens dag: En succes?

200 interesserede havde lagt vejen forbi Fredensborg Golf Club (Foto Fredensborg GC)

Printer venlig versionSend til en ven

Søndag var Golfens Dag. De første meldinger går på flotte besøgstal. Men hvordan gik det i din klub?

Krisen kradser i mange danske golfklubber. Og der er brug for alle de nye medlemmer, som der kan stampes op.

Derfor havde mange klubber sat alle sejl til søndag, hvor det var Golfens Dag. 144 klubber over hele landet deltog i arrangementet, og der meldes om flotte besøgstal.

I Fredensborg havde de omkring 200 gæster til deres arrangement, og 36 af dem valgte at tegne et medlemskab.

Lidt længere sydpå i Greve kiggede omkring 100 golfinteresserede forbi, og det gav ni nye medlemmer i klubben, der er ved at komme sig ovenpå en konkurs og et ejerskifte.

Men hvordan gik det i din golfklub? Hvor mange besøgende havde I? Hvor mange nye medlemmer gav det? Var det en succes?

Send os en mail på redaktion@golf.dk eller skriv i debatten nedenfor


12 kommentarer til "Golfens dag: En succes?"

Succes i Nivå

Som frivillig hjælper på Drivíng Range i Nivå, kan jeg bekræfte, at vi havde succes med Golfens dag. Der var ca. 100-150 gæster, hvor 70-80 modtog en kort instruktion af vore 3 pro'er. Hertil kommer de gæster, som gik direkte ud og prøvede vores par-3-bane og Toftegårdssløjfen.

Kæmpe succes i Odder!

Som hjælper til Golfens dag i Odder, kan jeg meddele, at vi var oppe og ligge på omkring 375 gæster!

Succes i Skive

Vi havde 63 besøgende til Golfens Dag arrangementet. Vores program var inddelt i 3 stationer, hvor deltagerne deltog i slagteknik på driving range og puttekonkurrence, spil på 3 huller med øvede spiller fra klubben samt rundvisning og information om begynderuddannelsen. Afslutningsvis var der forfriskning og sunde "Levevis boller" i klubhuset. 18 ud af de 63 tilmeldte sig på dagen.

Himmelbjerget

Jeg trak mine forældre med ud på Himmelbjergets Golfklub hvor vi var ca. 50 deltagere og jeg mener at have hørt om 10-15 nye medlemmer, heriblandt begge mine forældre.

Fornuftigt antal i Trelleborg

I Trelleborg Golfklub havde vi 50-60 fremmødte, hvoraf 20 valgte at melde sig ind.

Stor succes i Alssund Golfklub

Vi havde en forrygende dag i Alssund Golfklub. Vores frivillige hjælpere gjorde en kæmpeindsats. De var hver mentorer for en eller flere af de ca. 70 besøgende og sørgede for, at alle fik instuktion og prøvet det de drømte om. Resultatet siger 20 nye prøvemedlemmer samt 5 fuldtidsmedlemmer indtil videre. Tak til alle hjælperne.

golfens dag i randersfjord

der var mødt 103 op til golfens dag en voldsom god dag

Skriv lige

hvor mange nye medlemmer i fik ud af det - det er flot med 375 gæster (hvilket lyder lige i overkanten, men flot hvis det er tilfældet) men hvor mange meldte sig ind?

I Trelleborg Golfklub havde vi som skrevet af Poul ca. 50 gæster men tegnede 6 fuldtidsmedlemmer og 13 prøvemedlemmer og yderligere 3 fik lige et par dages betænkningstid til at finde ud af om det skulle være prøvemedlemskab eller fuldtid med det samme. Det er en god hitrate som vi har prøvet et par år nu.

Det er da dejligt at høre

om den store interesse og nye medlemsskaber.

Godt gået :-)

375...

Ups, har vist været lidt for hurtig på tasterne, der skulle have stået 175 og IKKE 375, beklager!

Golfens dag

I Sindal Golf Klub havde vi godt 100 til tag en ven med på golfbanen. Allerede søndag meldte 10 mand sig ind som prøvemedlemmer og igår mandag var der begyndertræning hvor yderligere 9 spillere dukkede op således at vi nu har 35 prøvemedlemmer, og herudover 10 nye fuldtidsmedlemmer.

@joey Odder

Din formand siger mere end 250 - en af jer skal have skolepenge tilbage.