Golf på skøjter

Golf kan svært. Skøjteløb kan være svært. Hvad med en kombi? (Foto: Youtube)

Printer venlig versionSend til en ven

Video: Hvad gør man, når man gerne vil spille golf og hjemmebanen er frosset til is? Nogle gale svenskere fandt løsningen ved hjælp af et par skøjter og en boremaskine.

Som de fleste har bemærket, er det blevet bidende koldt i Danmark, og det er vel kun de færreste, der så meget som overvejer at snuppe en runde golf i disse dage, hvor banerne ligger frosne og øde hen.

Men der findes åbenbart nogle hardcore-golfere, som ikke lader sig bremse af is og kulde. Se blot på svenske Jacob Grahn og hans spillepartner, som har lagt en video op fra anden juledag, hvor de trodsede vejrguderne og spillede nogle huller på den isbelagte bane i Robertsfors Golfklubb i det nordlige Sverige.

Som om golf ikke var svært nok i forvejen…
 

1 kommentar "Golf på skøjter"

Golf på skøjter

Sjov lille video! Faktisk var det jo netop som vintersport - på skøjter - golfen opstod under den lille istid på de tilfrosne kanaler i Holland. Ældgamle Hollandske kakler viser spillet hvor "hullet" var en pind sat ned i isen og man øvede chip med fastfrosne både som mål. Arkæologer i Holland har fundet bolde og jern mange hundrede år gamle. Jeg besøgte golfmuseet i Regensburg, Tyskland her i sommer, hvor denne for mig overraskende historie er beskrevet og dokumenteret. Så på med skøjterne og spil det oprindelige spil.
PS: Golf.dk burde besøge golf museet i Regensburg og lave en reportage derfra. Dette private museum hvor ejeren har studeret golf historie og samlet golf effekter i over 50 år er virkelig et besøg vær. Hjemmeside: www.golf-museum.com