Golf mod Kræft har programmet klar

Golf mod Kræft har 2013-programmet klar (Foto: Golf Mod Kræft)

Printer venlig versionSend til en ven

Foreningen Golf mod Kræft har offentliggjort programmet for sæsonen 2013. Formålet er som de foregående år at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse.

Mere end 750 spillere har deltaget i GOLF mod KRÆFT turneringer siden starten i 2009 og GOLF mod KRÆFT  har indsamlet godt 700.000,- kroner til Kræftens Bekæmpelse. Nu er foreningen klar med et nyt turneringsprogram for 2013: 

- Vi er utrolig stolte over igen i år at kunne afvikle turneringer på tre fantastiske danske golfbaner, lyder det i en pressemeddelelse fra GOLF mod KRÆFT.

- De tre baner som har givet tilsagn om at støtte os i 2013 er Odense Golfklub, Royal Oak og sidst men ikke mindst The Scandinavian og vi spiller følgende datoer:

• Fredag den 19 april – Odense Golfklub
• Lørdag den 15 juni – Royal Oak
• Fredag den 13 september – The Scandinavian

Alle vore turneringer er naturligvis åbne turneringer.

Det er ligeledes muligt for virksomheder at købe VIP hold hvor virksomheden får 3 pladser sammen med en kendis. I sæsonen 2012 deltog bl.a. Racerkøreren Casper Elgaard, tv vært Thomas Mygind og tidligere folketingsmedlem Helge Adam Møller og mon ikke vi også nok skal se en masse kendte i 2013.

Turneringsfee for Odense Golfklub og Royal Oak er kun kr. 495,- som inkluderer en banesandwich fra Sunset Boulevard, Vitamin Well vitamindrik, frokost og naturligvis flotte præmier. Er du medlem af GOLF mod KRÆFT er turneringsfee kun kr. 445,-

Du har også mulighed for at købe et VIP hold til kun kr. 5.000,-. her får du 3 pladser sammen med en kendt dansker.

Turneringsfee for The Scandinavian er kun kr. 795,- som inkluderer en lækker morgenbuffet, banesandwich, Vitamin Well vitamindrik, frokost, startpakke med baneguide og naturligvis flotte præmier.

Er du medlem af GOLF mod KRÆFT er turneringsfee kun kr. 745,-. Du har også mulighed for at købe et VIP hold til kun kr. 7.500,-. her får du 3 pladser sammen med en kendt dansker.

Tilmeldingen til turneringerne åbnede i dag den 1 februar og tilmelding foregår via hjemmesiden
www.golfmodkraeft.dk, hvor du også kan blive medlem af foreningen.


5 kommentarer til "Golf mod Kræft har programmet klar"

Ja well,

og samme dag som offentliggørelsen blev der udsolgt på Scandinavian... nederen...Ingen Golf mod Kræft for mig i år, jeg tager ikke til fyn eller jylland.

Godt træk

Fedt at se medierne hjælpe GMK fremad for at fremme den gode sag. Fyn og Jyllands afdelingerne skal nu nok blive fyldt op ( - :

Selvoptaget råridder

Nårh, hvor synd, putte!

Hvor er det ærgerligt, at Golf mod Kræft fik hurtigt udsolgt til gavn for Kræftens Bekæmpelse, så du ikke fik plads.

Tag dog til Fyn eller Jylland og støt projektet i stedet for at udstille din egoisme og smålighed!

Til gengæld fint at se SK rose et konkurrerende medie.

Ja Velgørenhed.

Det er sgu ærgeligt at den blev udsolgt på EN dag, der er ugler i mosen. Der burde laves en sjælland afdeling mere, så alle os der ikke har insider viden kan nå at tilmelde os.

Ugler i mosen?

Ligefrem ugler i mosen, RR? Eller kan det blot tænkes, at du hverken er medlem af Golf mod Kræft eller modtager deres nyhedsbrev, at Scandinavian er så populær, fordi den ikke er åben for alm greenfee, og at det er en god og populær sag at støtte?

Du kan jo stadig nå at købe et VIP-hold til turneringen på Scandinavian, hvis du meget gerne vil spille med og støtte, men ikke gider krydse bæltet.