Gladbjerg mistede førstepladsen, men masser af dansk i finalen

Martin Ovesen varmede op til finalerunden i Spanien med en bogeyfri 69'er

Printer venlig versionSend til en ven

Mathias Gladbjerg, Oliver Suhr og Benjamin Henry Poke er bedste danske bud på topplaceringer i Nordea Tourens sæsonpremiere

Den nye sæson på Nordea Touren startede med et vestjysk brag, da Mathias Gladbjerg fra Breinholtgård fredag spillede Lumine Golf Clubs Hills Course i -7.

Det placerede ham alene på førstepladsen ved Lumine Lakes Open. Men det blev sat over styr, da lørdagens menu stod på Hills Course.

Den krævede 11 slag mere end Lakes Course, og med en runde i +5 er Mathias Gladbjerg inden søndagens finalerunde i -2 på en delt 13. plads.

13. pladsen deler han med blandt andre Oliver Suhr og Benjamin Henry Poke. De er seks slag efter svenske Oscar Lengdén, der ligger alene på førstepladsen.

I alt klarede 12 danskere cuttet.

Jesper Lerchedahl, Martin Ovesen og Mark Haastrup er på 19. pladsen i -1. Nicolai Tinning og Jakob Kollerup er på 29. pladsen i par, Rasmus Hjelm og Jesper Gunder Larsen er på 36. pladsen i +1 og Nikolai Høgh sikrede sammen med Niklas Nørgaard Møller to af de sidste pladser i finalefeltet i +2 på 43. pladsen

Det bedste afsæt fra lørdagens runde fik Martin Ovesen og Mark Haastrup, der begge spillede deres anden runde i -3.

Martin Ovesen klarede desuden sin runde uden bogeys.