Gladbjerg igen på toppen

Mathias Gladbjerg har for anden uge i træk lagt sig i position til at vinde. (Foto: Privat).

Printer venlig versionSend til en ven

For anden turnering i træk startede Mathias Gladbjerg bedst af alle på Nordea Touren i Spanien

For en uge siden lagde Mathias Gladbjerg sig på førstepladsen efter første runde i Lumine Lakes Open. Han kunne ikke holde dampen oppe og sluttede Nordea Tourens sæsonpremiere på 11. pladsen. Anden turnering i den svenske Winter Series startede tirsdag, og det er med Breinholtgaard-spilleren tilbage på førstepladsen.

Igen går det løs på banerne Lumine Lakes og Hills, og hvor Gladbjerg skød -7 på Hills for en uge siden, var det på Lakes, han foldede sig ud under dagens spil. Seks under par giver et forspring på to slag ned til svenske Richard Pettersson på andenpladsen.

- Jeg kom idag helt forrygende fra start med 6 birdies på mine første 8 huller. Jeg slog mange rigtigt tæt på og ud af de få som ikke var så tæt på var der endda også et par stykker som faldt i, skriver Gladbjerg på Facebook.

Grundet en svær vind er kun 12 spillere er under par efter 18 huller, og blandt dem er Kasper Estrup på en delt syvendeplads i -1. De næste danskere i stillingen er Peter Vejgaard i par og Mark Haastrup og Niklas Nørgaard Møller et slag over par.

Ud af et felt på 141 spillere er 31 danske.