Gladbjerg fastholder førstepladsen

Mathias Gladbjerg har været på førstepladsen efter tre af de første fem runder af årets Nordea Tour. (Foto: Privat).

Printer venlig versionSend til en ven

12 danskere klarede cuttet i Lumine Hills Open, hvor Mathias Gladbjerg går ind til finalerunden på førstepladsen

Torsdagen startede med Mathias Gladbjerg to slag i front for Nordea Tourens Lumine Hills Open, men spilleren fra Breinholtgaard havde en svær dag på Hills Course. 75 slag, tre over par, blev resultatet, og det kunne have været et endnu hæjere nummer, hvis han ikke dygtigt havde reddet par på flere huller.

- Spillet idag var ganske simpelt ikke ret godt, jeg slår bolden længere fra pinden, end jeg gjorde igår, samtidig med at jeg ikke har meget gang i putteren måtte jeg altså tage til tak med en runde i 3 over banens par, skriver Gladbjerg på Facebook.

Samlet faldt han tilbage til -3, og selvom dagen ikke gik præcis som håbet, er det nok til en delt førsteplads inden de afgørende 18 huller. Den deler han med svenske Oscar Lengdén, som navigerede bolden rundt i den besværlige vind i 68 slag.

12 af de 31 dankske deltagere klarede cuttet i +6. Udover Gladbjerg er de bedste bud på rød-hvide topresultater klubkammeraterne fra Aalborg Kasper Estrup og Rasmus Hjelm. Estrup brugte 73 slag, mens Hjelm gik dagens næstbedste runde på Hills Course i 68 slag. De to deler 14. pladsen i +1 og er stadig med i kampen om sejren.