Fra Masters til Malaysia

Louis Oosthuizen og Charl Schwartzel skifter i denne uge Augusta ud med en - efter Søren Kjeldsens vurdering - sand perle i Malaysia. Foto: Getty Images

Printer venlig versionSend til en ven

Louis Oosthuizen skal fordøje andenpladsen i Masters i i Maybank Malaysian Open, hvor Søren Kjeldsen er eneste dansker

En af de store højtideligheder ved den netop overståede Masters er, når den forsvarende mester hjælper den nye mester med at iklæde sig den eftertragtede grønne blazer.

Tv-billeder viste en meget fokuseret Charl Schwartzel, der fra klubhuset fulgte med i omspillet. Ingen kan bebrejde ham, hvis han havde en favorit i omspillet.

Charl Schwartzel er barndomsven med Louis Oosthuizen, og der er næppe nogen i feltet, han hellere ville hjælpe i den grønne blazer end netop Oosthuizen.

Sådan skulle det ikke gå, men nu er de to venner på en fælles mission på den anden side af jorden.

Louis Oosthuizen og Charl Schwartzel er nemlig begge til start i Maybank Malaysian Open. 

De to sydafrikanere er endda sat i samme bold de første to runder i Malaysia.

Den eneste dansker, der stiller op i Maybank Malaysian Open er Søren Kjeldsen. Han er meget opsat på gensynet med en bane, som han er begejstret for.

- Kuala Lumpur Golf and Country Club er en af mine favoritbaner. Altid i pletfri tilstand. Denne bane er en tænkende mands golfbane med en stor variation af huller. Det er en sand perle. Jeg sluttede på 13. pladsen her sidste år, så har fornuftige minder derfra, skriver Søren Kjeldsen på sorenkjeldsen.com