Formen fintunet til topplaceringer

Formkurven peger opad for Lucas Bjerregaard

Printer venlig versionSend til en ven

Power Rankings: Lucas Bjerregaard reddede hele sit år på European Tour med et fænomenalt efterår i 2015 – er han ved at ramme formen igen?

Her får du ugens Power Rankings på Golf.dk, hvor vi tager pulsen på de hotteste danske golfspillere lige nu. Som sædvanlig vælger Golf.dk de fem skarpeste på et 100 procent subjektivt grundlag. Smid en kommentar, hvis din danske favoritspiller spiller drømmegolf og simpelthen skal med på listen næste gang.
 
1. Lucas Bjerregaard
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 14 i True Thailand Classic (European Tour)
Lucas Bjerregaard var eneste dansker i Thailand, der kunne tage kampen op mod de bedste i feltet. Danskeren lavede ikke færre end 17 birdies og en enkelt eagle i turneringen, og kan han holde den produktion i gang, venter topresultaterne lige om hjørnet – især hvis skønhedsfejlene elimineres.
 
2. Emily Pedersen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 33 i World Ladies Championship (Ladies European Tour)
Det var nærmest ikke til at sparke sig frem for knivskarpe koreanere i toppen af leaderboardet i World Ladies Championship, og man skulle et stykke ned ad listen for at spotte Dannebrog. Det stod ud for Emily Pedersen, der leverede en fornuftig præstation under meget vanskelige vilkår. Godt skuldret af den unge danske stjerne, der helt sikkert har gjort sig nogle nyttige erfaringer i den forgangne uge.
 
3. Daniel Løkke
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Ligger nr. 2 i Mediter Real Estate Masters (ECCO Tour)
Daniel Løkke er kommet flot fra start i Mediter Real Estate Masters, som afvikles på PGA Catalunya nord for Barcelona. Løkke lagde masser af gode putts i koppen på den svære Stadium Course og er lige nu i gang med at udfordre Tour Course. Holder han kadencen, er han et godt bud på en vinder.
 
4. Peter Vejgaard
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Ligger nr. 4 i Mediter Real Estate Masters (ECCO Tour)
Peter Vejgaard fik ikke nogen prangende start på sin ECCO Tour-sæson, da han afleverede en 73’er efter 1. runde på Stadium Course. Men efter 12 bogeyfrie huller i 2. runde – med seks birdies iblandt – er Vejgaard med stormskridt på vej mod et topresultat. Spændende at se, om han kan undgå blamager på dagens scorekort.
 
5. Morten Ørum Madsen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 63 i True Thailand Classic (European Tour)
Morten Ørum Madsen har kæmpet en hård kamp for at få spillet til at glide på det seneste, og han har haft svært ved at sætte de glimtvise genistreger sammen til stabile resultater, da de aktuelle mentale udfordringer stadig trænger sig på ind imellem. Det var dog positivt at se, at Ørum klarede cuttet og fik fire turneringsrunder, som kan hjælpe ham med stille og roligt at finde tilbage i den gamle gænge.
 
Boblere
Ingen