Første sæt til Lydia Ko

Kan Lydia Ko holde Inbee Park bag sig, så vil hun blive CME Globe Champion. Foto: Getty Images

Printer venlig versionSend til en ven

CME Group Tour Championship er sat i gang og runder sæsonen på LPGA af, og det er med Inbee Park og Lydia Ko i duel om de store titler

Sæsonen er næsten forbi på LPGA med sæsonfinalen CME Group Tour Championship på Tiburón Golf Club i Naples, Florida som sidste kapitel.

Inbee Park og Lydia Ko har begge muligheden for at slutte som Race to the CME Globe Champion og desuden er Vare Trophy og Rolex Player of the Year.

Vare Trophy gives til den spiller med det laveste scoregennemsnit i sæsonen.

Lydia Ko er foran ved Race to the CME Globe, men i kapløbet om Vare Trophy er Inbee Park i front. Hun havde inden sæsonfinalen et scoregennemsnit på 69,4333 overfor Lydia Ko med 69,4494.

Nu støder de to stjerner så sammen i Naples, og Lydia Ko tog første sæt, da hun åbnede CME Group Tour Championship med en 69’er, der placerer hende på 9. pladsen. Inbee Park åbnede med en 71’er og ligger på 22. pladsen.

I toppen af feltet er der amerikansk dominans. Seks amerikanere er i top 8 overfor to koreanere. Austin Ernst ligger alene på førstepladsen i -6 et enkelt slag foran Mi Hyang Lee.