Følg Nannas kamp for sejren LIVE natten til søndag

Nanna Koerstz Madsen spiller med om sejren i Oates Victorian Open. (Foto: Privat).

Printer venlig versionSend til en ven

Nanna Koerstz Madsen er på tredjepladsen inden søndagens afgørelse i Oates Victorian Open, som du kan se direkte online

Lørdag kom Nanna Koerstz Madsen solidt fra start, men senere blev det mere begivenhedsrigt end scorekortet kunne antyde. To birdies og to bogeys gav en runde i par, men undervejs måtte danskeren hakke ud af en busk, slå venstrehåndet med bagsiden af putteren og sænket et langt doublebreakende putt ned ad bakke. På hul 18 slog Smørum-spilleren et kæmpe drive, men selvom det ikke gav mere end et mellemjern tilbage til par fem hullet, måtte hun kæmpe hårdt for par.
 
En samlet score i -6 giver Koerstz Madsen en delt tredjeplads med franske Justine Dreher. En af de hårdeste konkurrenter til titlen bliver Marianne Skarpnord, der er forsvarende mester. Nordmanden nyder hjemmebanefordel på 13th Beach Golf Links, hvor hun har hus sammen med sin partner, Richard Green, der for øvrigt også vandt herrernes udgave af turneringen i 2015.
 
Skarpnord lavede hole-in-one på første runde, slog et langt og besværligt pitch i hul for eagle på tredje runde og ligger alene på andenpladsen i -7.
 
Det er to slag efter Georgia Hall, som har ført fra første runde. Lørdag lavede den 19-årige englænder birdie på hul 18 for en 71'er (-2) og nåede samlet til ni under par. 
 
Der er 190.000 euro i samlet præmie. Hvor stor en bid af kagen, Koerstz Madsen skal have med fra Melbourne-området, kan natteravnene se direkte fra klokken 02.30 på youtube via dette link.