Fjerdeplads vækker glæde

Nanna Koerstz Madsen leverede nyt dansk topresultat på LET (Foto: Jesper Vinzents).

Printer venlig versionSend til en ven

Nanna Koerstz Madsen opnåede sæsonens femte top-5 placering på LET i Xiamen International Ladies Open

"A work in progress" kalder englænderne det, Nanna Koerstz Madsen er i gang med. Der arbejdes hårdt på svinget, og det er endnu ikke helt der, hvor det skal være. Men det nærmer sig, og selv uden at være helt på toppen er resultaterne mere end godkendte.
 
På øen Hainan i det sydlige Kina nåede Koerstz Madsen en delt fjerdeplads , hvilket var femte gang i rookie-sæsonen hun sluttede i top-5. En finalerunde i 70 slag, -2, gav en samlet score i -9. Spillet var til en del mere på finalerunden, men en ikke særlig samarbejdsvillig putter var skyld i, at hun sluttede syv slag efter Hye In Yeom på førstepladsen.
 
I sit resumé af runden på Facebook fik den 20-årige dansker plads til hele syv glade smileys, og kunne berette at spillet langsomt bevæger sig i den rigtige retning. Det skal ikke bevæge sig særligt meget mere i den rigtige retning, før den første sejr falder Koerstz Madsens vej.
 
Selv med det flotte resultat blev forspringet reduceret i kapløbet om Rookie of the Year. Inden turneringens start var Ssu-Chia Cheng på tredjepladsen på den liste, men med en udelt andenplads på Xiamen Orient Golf & Country Club hentede hun vigtige euro til pengelisten.
 
Emily Pedersen brugte 73 slag søndag og blev nummer 33 i par. Det var in god runde set i forhold til Daisy Nielsen, som brugte 82 slag og sluttede næstsidst. 
 
Også september måneds spiller på LET, Nicole Broch Larsen, sned sig ind i top-10 med en 69'er og en samlet score i -7.
 

8 kommentarer til "Fjerdeplads vækker glæde"

Udmærket gået

Hun er dygtig, og det gør jo ikke noget at hun også er en køn pige.

wtf

Indtil nu er der fire der ikke synes hun er en køn pige, eller at hun ikke er dygtig....?

Det er ikke lutter gentlemen herinde.

@Rough Rider

Det kunne jo også være dig og dine ofte upassende bemærkninger, de ikke kan lide.

Der er ikke meget gentleman over dig.

@RR

Rough Rider, du glemmer tilsyneladende, at vi skriver 2015.
Den politisk korrekte elite (du ved Politiken-segmentet og speltmødrene) har efterhånden fået forhindret, at man kan komme med komplimenter til kvinder.

Når du skriver, at Nanna er en køn pige, så er du i den politisk korrekte elites opfattelse sexistisk, chauvinistisk, diskriminerende, og primitiv.

Du har kun lov til at kommentere hendes golfspil - intet andet.

Men ved en simpel betragtnig af fotoet ovenfor kan man jo godt danne sig en opfattelsle af om den unge kvinde er køn eller grim - men uhadada for at skrive det!

Det ender med at man ikke kan have en holdning til noget som helst - ellers kommer Politiken segmentet straks rendende med bål og brand.

Jamen du har da så evigt ret

Det er da en mærkelig adfærd, de glemmer helt at leve livet.

Gentleman eller ej

En gentleman kan da sagtens komplimentere en smuk kvinde (og i disse tider vel også en ditto mand). Det er en smuk kunst at kunne rose andre på en værdig måde.

Dér, hvor man ikke længere er gentleman, er, hvis man kritiserer den samme kvinde/mand.

Der er i dette Forum set eksempler på kommentarer om personers kropsomfang på fotos - og sådanne kommentarer er ikke en gentleman værdige.

Enig adfærdsforsker.

I gamle dage var det en gentlemans pligt at komplimentere damerne, ja det er det vel stadigvæk - det synes jeg ihvertfald.

Nanna K. M. og bemærkninger

Rigtig godt gået af Nanna K. Madsen, og knap så godt gået af "Ugens Rapport"-segmentet.