Fjeldstemning på golfbanen

Der var trængsel på sjette hul i Volstrup søndag
Der var trængsel på sjette hul i Volstrup søndag
Printer venlig versionSend til en ven

Volstrup Golfcenter blev søndag eftermiddag udsat for en invasion. Ikke af trængende golfspillere men derimod af kælkeglade børn, som udnyttede det perfekte vintervejr til en rask tur ned af bakken på 6. hul. 

Vejret arter sig ikke til golf for tiden, men heldigvis kan de danske golfbaner bruges til andet. Golf.dk har modtaget denne beretning fra Volstrup Golfcenter. Se billederne fra den flotte vintersøndag i galleriet herover.  

Der var trængsel på golfbanen på Volstrup søndag. Ikke fordi sneen mirakuløst var smeltet, og der kunne spilles golf. Tværtimod så var det netop sneen og det forholdsvist stejle hul seks, der var det store tilløbsstykke.

Dagen før hen på eftermiddagen havde baneejer Jeppe Ugilt lagt et opslag på klubbens facebookside, hvor han sammen med sin kone Pernille inviterede vinterglade børn og voksne på kælketur næste formiddag.

De ville sørge for bål, grill og en kælkebakke – og så kunne folk medbringe pølser, brød, varm kakao, og hvad der ellers var brug for.

Håbet var, at i hvert fald en 20-30 personer ville møde frem, men i løbet af 20 timer blev opslaget på facebook delt mere end 120 gange og nåede ud til over 15.000 mennesker, så da der var fælles afgang fra Volstrup Golf Center klokken 11.30 søndag var omkring 120 vinterklædte børn og voksne mødt op. Og de fik et par forrygende timer i strålende solskin. Aldrig har der været så mange mennesker på hul seks på samme tid. Der var fuld fart på fra tee til green – en tur der blev taget utallige gange af både store og små.

Tempoet op af bakken igen var ikke helt det samme, men også den tur blev taget med et smil på læben – for øjeblikket efter gik det hurtigt ned af bakke igen.

Nede for enden af bakken var der lejrstemning. Næsten alle havde medbragt forplejning. Den blev nydt rundt om bålet, hvor der både blev stegt pølser, brød og marshmallows til de yngste.


8 kommentarer til "Fjeldstemning på golfbanen"

vold(strup)som snydt

hvor føler jeg mig voldsom snydt når man er tilmeldt voldstrups nyheds brev og så ikke får det tilbud.

øv jeg føler mig snydt.

vist ingen tvivl om at de mange mennesker havde nogle fantastiske timer.

KANON TILTAG og stort KLAPSALVE til Jeppe og Pernille.

Volstrup

Flot tiltag og flot opbakning.

sørgeligt.

sørgeligt nogle giver mit indlæg en tommel ned. tydeligt de kun læser halvdelen.

troede golfspillere var bare lidt klogere.

Jeg læste det hele...

og synes stadig du går i små sko :-)

Fedt initiativ!

Det synes jeg da klart var et fedt initiativ. Måske børnene og / eller deres forældre fik lyst til at prøve golf når det bliver varmere :)

Én ting man kan spørge sig selv om: "Blev der lukket igennem?"

skønt

Især billederne fra "livet under træerne" er bare skønne. Rigtig godt initiativ, og dejligt med liv og glæde i golfklubben, selvom banen har taget vintertøjet på.

Jeg læste det hele... SKREVET

Jeg læste det hele...
SKREVET AF N, 19 JANUAR, 2016 - 07:37
og synes stadig du går i små sko :-)

ja ja. så bør du da tage 3 kl. om hvis du ikke forstår at det hele er skrevet med et stort smil på og tydeligt du ikke har læst det hele. men helt fint med mig.

Peter Friis Thøgersen

Det kan jo være, at du har formuleret dig lidt skidt igen, måske du bare skulle have udeladt den første halvdel af dit indlæg :-)