Endnu et skridt mod nyt tourkort

Indiske Aditi Ashok er fortsat amatør, men hun er godt i gang med at sætte sig på en af pladsen på Ladies European Tour i næste sæson. Foto: Getty Images

Printer venlig versionSend til en ven

Daisy Nielsen leverede en 66’er på sin anden runde ved Final Stage på Q-School til Ladies European Tour, og hun deler andenpladsen

To baner i Marokko skal håndteres, hvis Q-School skal ende med at få den håbede succes med tourkort til Ladies European Tour.

Daisy Nielsen beviste lørdag, at hun fint kan håndtere begge baner.

Fredag spillede hun Samanah Country Club i 68 slag, og lørdag spillede hun Amelkis Golf Club i 66 slag.

Samlet er hun med en total i -10.

Lørdagens runde indeholdt fem birdies, en eagle og blot en enkelt bogey.

- Jeg følte mig fint tilpas på banen og arbejdede med tingene i løbet af runden. Mine approach slag var rigtig gode igen i dag, og så puttede jeg også fornuftigt. Havde et par lidt trælse drives, hvor jeg ikke følte mig fri, som jeg vil prøve at være lidt bedre til i morgen, skriver Daisy Nielsen på sin side på Facebook.

Hun er med sin total i -10 to slag efter tyske Karolin Lampert, der er lillesøster til Moritz Lamperet, der i 2014 vandt tre gange på Challenge Touren og rykkede direkte på europatouren, hvor han dog mistede sin plads i 2015-sæsonen.

Nu kan søsteren være på vej til overtage familiens plads på en europatour

Blandt de andre spillere i toppen af feltet er amerikanske Emily Talley, der har primært har spillet på Symetra Tour de seneste sæsoner, og selv om ambitionen fortsat er at komme på LPGA, så åbner hun nu døren til Europa blandt andet på grund af hendes kæreste, som er fra Norge.

Emily Talley ligger på femtepladsen efter to runder.

Femtepladsen deler hun med blandt andre den indiske amatør Aditi Ashok, der imponerede på LET tidligere på sæsonen, da hun spillede Hero Women's Indian Open og sluttede på 13. pladsen i turneringen, Emily Pedersen vandt.