Emily Pedersen overstrålede hele feltet på New Zealand

Sæsonpremieren er et nyt bevis på, at Danmark er stærkt kørende på kvindesiden. Foto: Getty Images

Printer venlig versionSend til en ven
Tre danskere er i top 10 ved ISPS HANDA New Zealand Women’s Open, hvor Emily Pedersen var bedste spiller på anden runde i selskab med verdensetter Lydia Ko

Den nye sæson på Ladies European Tour er kun to runder gammel, men der allerede sendt flere signaler om, det kan blive endnu en stor sæson for dansk kvindegolf.

Sæsonpremieren ISPS HANDA New Zealand Women’s Open mangler nu kun den 18 hullers hullers finale.

Efter anden runde er Emily Pedersen og Nanna Koerstz Madsen på en delt tredjeplads, og Nicole Broch Larsen er på en delt sjetteplads.

Emily Pedersen, der spillede i bold med verdensetter Lydia Ko, overstrålede hele feltet, da hun trods en bogey på 18. hul leverede en 66’er.

Det sendte hende fra 35. pladsen op til tredjepladsen, hvor hun ligger med en total i -6. Det er to slag fra Lydia Ko på førstepladsen, der spillede sin anden runde i 67 slag.

- Slår igen bolden solidt, men kommer noget tættere på pindene i dag, hvilket gør at jeg lidt lettere får rullet mine puts, skriver Emily Pedersen på sin side på Facebook

Tredjepladsen deler hun med Nanna Koerstz Madsen, der spillede sin anden runde i 68 slag (-4) med fem birdies og en bogey undervejs.

Nicole Broch Larsen lå alene på førstepladsen efter første runde efter en runde i 66 slag. Lørdag blev det til en runde i +1, og så blev førstepladsen vekslet til en delt sjetteplads i -5.

Det blev desværre ikke til en ren dansk optur. Malene Jørgensen missede cuttet, efter hun spillede sin anden runde i 77 slag, og hun sluttede på 128. pladsen.


4 kommentarer til "Emily Pedersen overstrålede hele feltet på New Zealand"

Endelig kom redaktionen i gang

Dejligt at se, at redaktionen efter anden dagen endelig vågnede op og gav pigerne den kredit, de så rigelig fortjener. Vi krydser fingre for sidste runde - down under under ;-)

54 huller turnering.

Vi behøver ikke at krydse fingre så længe. Turneringen i New Zealand er kun over 54 huller.

http://ladieseuropeantour.com/tournaments/

Kommentar

Min kommentar var så til Christian Skødt, som ville krydse fingre for de danske damer, ved de 2 sidste runder af ISPS HANDA New Zealand Women’s Open.

Så tak Chrisian Skødt for at du redigerede dit indlæg kl. 12.05 uden at skrive hvorfor. Dermed kom mit indlæg til at virke som noget sludder.

Er der nogen der har fundet

Er der nogen der har fundet live stream fra turneringen?