Emily: Jeg kunne ikke mærke mine hænder

Emily Pedersen i øjeblikket efter sidste putt (Foto: Emily Pedersen privat).

Printer venlig versionSend til en ven

Efter to andenpladser og to øvrige top-10 placeringer i debutsæsonen vandt Emily Pedersen en nervøs første sejr på LET 

Emily Pedersen fulgte samme skabelon, som Nicole Broch Larsen anvendte, til at vinde sinde første turnering på LET. først en stor nedtur og en hurtig reaktion.
 
For Broch Larsen Kom sejren i turneringen efter nedturen i Tjekkiet. Pedersen måtte vente to turneringer på sin revanche. Ligesom Broch Larsen kom Pedersen tæt på at sætte sejren til i andet forsøg også, men hun fulgte drejebogen og vandt, selvom det blev til bogeys på de sidste to huller.
 
Den 19-årige dansker var lettet over at slippe for et omspil som det, hun tabte i Lacoste Open i sidste måned.  
 
- Det er utroligt, og jeg er så glad. Banen har været en stor udfordring for os. Mit spil har været rigtig godt, rigtig solidt. Jeg begik ikke nogen store fejl. Jeg forblev fokuseret hele dagen.
 
- Jeg lavede bogey på hul 17, tre-puttede og fik en slags flash back, og nu er jeg bare så glad for at det ikke skete igen og at jeg kunne vinde. Jeg tænkte på omspillet efter hul 17, men min caddie, Mikey Curry, fik mig til at fokusere på mine egne slag, sagde hun til LET, da hun fik overrakt Hero Women's Indian Open trofæet.
 
Det er ingen hemmelighed, at situationen tyngede den danske rookie på de sidste huller, og på sidste green tog hun sig ekstra god tid for at få styr på nerverne.
 
- Det var derfor, jeg gik væk fra bolden, for jeg kunne ikke mærke mine hænder, og jeg var for for bange til at slå til den, sagde hun.
 
For kort tid siden fik vinderen også opdateret sin Facebookside med denne meddelelse.
- Ord kan ikke beskrive hvor glad jeg er lige nu! Vandt i dag på Europatouren!!!

- Tusinde tak til alle der har heppet, ringet og skrevet!! Jeg har læst alle beskeder og er virkelig taknemlig!