Efter 13 timer på banen indløste Emily Pedersen finalebilletten

Emily Pedersen kan glæde sig over, at hun fightede sig tilbage til et klaret cut i Kina. Foto: Jesper Vinzents

Printer venlig versionSend til en ven

Forsinkelserne ved World Ladies Championship betyder, at omkring halvdelen af feltet ikke er færdige med anden runde, men alle danskere er færdige med runden, og Emily Pedesen er eneste sikre dansker i finalen

Voldsom regn, blæst og tordenbyger var de hårde vilkår på Mission Hills Resort Dongguans Olazábal Course ved World Ladies Championship både under forberedelserne, men i særlig grad på torsdagens første runde.

Derfor ventede der masser af arbejde fredag at indhente. Halvdelen af feltet manglede at spille første runde færdig og nu mangler omkring halvdelen af feltet at færdiggøre anden runde.

Alle danskere er dog færdige med anden runde, men Emily Pedersen er den eneste blandt de fire danskere, der er sikker på også at spille tredje runde.

- Efter 13 timer og 28 huller er min fredag nu slut, og jeg er klar til at spille med i weekenden. 

Første runde sluttede jeg skidt og endte i +6. På anden runde følte jeg mig i bedre kontrol, slog rigtig mange gode golfslag og endte runden i -4. Samlet er +2 inden weekenden, skriver Emily Pedersen på sin side på Facebook.

Runden i 68 slag var dagens næstbedste blandt alle de spillere, der nåede at spille anden runde færdig.

Kun koreanske Bo Kyung Kim, der ligger på andenpladsen, kunne overgå det med en 67’er.

Et højdepunkt på runden fra Emily Pederen var en eagle på banens 15. hul, hvor hun holede fra 108 meter med sin wedge.

Med sin total i +2 er hun på en foreløbig 24. plads.

Nicole Broch Larsen skal ikke helt afskrives fra at snige sig med i finalen. Hun er efter runder i 76 og 75 slag placeret på 73. pladsen i +7 to slag fra cuttet, som det ser ud nu.

Malene Jørgensen klarede sin første runde færdig i 81 slag, og selv om hun barberede 10 slag af den score på sin anden runde, rækker hendes total i +8 indtil videre til en 84. plads.

Nanna Koerstz Madsen må efter fire finaler i sæsonens første fire turneringer se i øjnene, at det ikke bliver til en femte på stribe.

Efter to runder á 77 slag er hun med en total i +10 på 102. pladsen.

Kvinden i front er koreanske Han Sol Ji.

I holdkonkurrencen er Korea også i front, og Danmark, som er repræsenteret af Emily Pedersen og Nicole Broch Larsen, er på femtepladsen.

Det er dog en placering, der kan rykke sig,, efterhånden som anden runde bliver spillet færdig.


1 kommentar "Efter 13 timer på banen indløste Emily Pedersen finalebilletten"

Hmm....

36 ud af de 63 som ligger til at klare cuttet er fra Korea, de har et godt ungdomsarbejde, når man også ser på deltagelsen på LPGA.