ECCO på fremmarch

ECCOs golfsko - her ECCO Street - har været med til at give virksomheden et rekordår

Printer venlig versionSend til en ven

Golfskoene er med til at forgylde den danske skogigant

ECCO har netop offentliggjort deres til dato bedste regnskab, og det skyldes ikke mindst deres succesfulde golfsko.

Salget af ECCO med spikes steg med hele 42 procent i 2011. Dermed bidrog de til at omsætningen i hele koncernen steg fra 6,1 mia. kr til 7,1 mia. kr og overskuddet blev på 904 mio. kr.

- Vi er stolte over at kunne præsentere det bedste resultat i virksomhedens historie, siger Eccos direktør Michael Hauge Sørensen i en pressemeddelelse.

- På produktsiden ramte vi plet med vores kollektioner, som blev godt modtaget verden over. Dette har haft afgørende betydning for, at vi er kommet stærkt ud af 2011, siger Michael Hauge Sørensen.

ECCO forventer at fortsætte væksten i 2012.


4 kommentarer til "ECCO på fremmarch"

BIOM

Ja, det kan jeg tænke mig. Jeg købte deres BIOM sko sidste år, og var egentlig meget glad for dem. MEN desværre gik de i stykkker allerede efter et halvt år... den øverste gennemførsel af snørebåndene er lavet af plastik, og denne knækkede simpelthen...

Det må da sikre et godt gensalg for ECCO - men jeg har nu ikke tænkt mig at hoppe på den igen.

Det bør du da reklamere..

Jeg er sikker på at de er fornuftige og laver eller bytter skoene for dig, hvis det skete inden for de 6 måneders reklamationsret...

Dårlige erfaringer med Ecco

Jeg har haft 4 par Ecco sko, det første par fik jeg ikke byttet, dat det var købt på golfmesse og kvittering manglede. de tre næste par fik jeg byttet hos Progolf.
Nu har jeg købt Foot Joy. Ecco golfsko har et meget stort kvalitetsproblem ud fra mine erfaringer.
Holdbarhed mellem 3 - 6 måneder før der sker noget med skoen.
Prisen på deres golfsko fejler ikke noget, de ved nok hved de skal have for dem, men hvis der også skal være penge til alt muligt andet, så er man jo nødt til at spare på kvaliteten og så håbe at folk er dumme nok til at købe dem og smide kvitteringen væk.

Gode erfaringer med Ecco golfskol

Hej. For blot at minde om, at Ecco også laver gode produkter, kan jeg kun anbefale deres golfsko (og i øvrigt også andre sko). Jeg har prøvet et par andre mærker forinden, men bl.a. mine Foot Joy var færdige efter få måneder. Derimod har mine Ecco sko holdt til mit brug i flere år. Måske lidt kedeligt ikke at have behov for nye, men jeg har bestemt ikke haft grund til klage over Ecco. Tværimod har jeg været meget flade for pasform og kvalitet.