Det er Danmark når det er bedst

Nicole Broch Larsen er på toppen trods et uheld i optakten til ugens turnering. (Foto: Nicole Broch Larsen)

Printer venlig versionSend til en ven

Toppen af stillingen i RACV Ladies Masters er præget af rød-hvide farver efter første runde

Det er Danmark, når det er bedst

Det er fremad – syns de flest

Sådan var det for TV2 i 1998, og fremad går det også for de danske deltagere i RACV Ladies Masters på den australske guldkyst nær Brisbane.

Emily Pedersen var mest beskeden på første runde. +1 efter syv huller blev lavet om til -2 med tre birdies i træk, og det blev også dagens samlede score, hvilket rækker til en delt 19. plads.

Malene Jørgensen og Nanna Koerstz Madsen er et slag bedre på en delt 10. plads i -3. Hver lavede de fem birdies og to bogeys for runder i 70 slag.

Flotte resultater, men ikke nær nok til at følge med Nicole Broch Larsen. Kun det canadiske supertalent Brooke Henderson og franske Marion Ricordeau kunne matche danskerens score i 67 slag. Broch Larsen startede dagen med en bogey, men hun fik mere end rettet op på skaden med syv birdies i løbet af de næste 17 huller.

Henderson var bare 17 år gammel, da hun i august vandt på LPGA, og nu er hun favorabel position til at hente sin første sejr på Ladies European Tour.

Det er ikke længere noget særsyn at finde en dansker øverst i stillingen på LET, men denne uge er det en smule overraskende, at Broch Larsen holder den danske fane højt. Onsdag var Hillerød-spilleren nemlig ude for en noget mærkværdig episode i optakten til turneringen.

- Efter et sammenstød (uheld) med ventilatoren på mit værelse igår aftes, har jeg ikke fået trænet ret meget i dag... Jeg spillede med i morgen pro-am'en, hvilket jeg nok ikke skulle have gjort, så eftermiddagen har jeg brugt sammen med min ven – is, skrev hun onsdag på Facebook og fremlagde bevis for hændelsen med et billede af en hævet venstre hånd.


1 kommentar "Det er Danmark når det er bedst"

Ser sku godt ud! Pigerne er

Ser sku godt ud!
Pigerne er noget mere konsistente i toppen, end drengene efter første dag i denne uge.