Den ældste rookie trodser lav kategori og ligger i top 3 på PGA Tour

Rob Oppenheim er efter mange års kamp endelig på PGA Touren. Foto: Getty Images

Printer venlig versionSend til en ven

Farmers Insurances Open spilles på Torrey Pines, og Scott Brown og Andrew Loupe deler førstepladsen foran en 36-årig rookie

50 spillere sikrede sig i efteråret pladser på PGA Touren efter Web.com Tour. Den sidste plads endte hos  Rob Oppenheim. Selvom det er en plads i den absolutte yderkant til PGA Touren, har han en kategori, som vil give nogle muligheder i sæsonens løb.

I denne uge er han i feltet ved Farmers Insurance Open på Torrey Pines, og han spillede sig torsdag frem til en delt tredjeplads efter en runde i 67 slag (-5).

Rob Oppenheim er 36 år og er den ældste rookie på PGA Touren i denne sæson og måske nogensinde. Og han nyder endelig at være kommet på Touren.

- Det er fantastisk. Det er sådan en tynd linje fra at være i Panama lige nu til sæsonstarten på Web.com Tour og så være her på Torrey Pines. Jeg er lykkelig for at være her, og det er en stor læring. Jeg har arbejdet så længe på at kommer hertil, og jeg er virkelig spændt på mulighederne, sagde Rob Oppenheim efter runden i mediecentret.

Med sin 67’er er han et enkelt slag efter Scott Brown og Andrew Loupe.