De store drenge kommer til Danmark

Long Drivers European Tour kommer til Danmark med deres kæmpemæssige drives i 2016 (Foto: LDET).

Printer venlig versionSend til en ven

Long Drivers European Tour lægger vejen forbi Danmark i 2016 med Frederik Frost Laursen blandt hovednavnene

Der bliver gryntet, pustet og prustet og slået alt hvad remmer og tøj kan holde, når spillerne på Long Drivers European Tour smasker deres grænseoverskridende drives af sted, og i 2016 kan du opleve spektaklet på dansk jord. 
 
Kalenderen for LDET sæson 2016 er netop offentliggjort, og Mellem stop i golfens eget hjem, St. Andrews, og Amsterdam, gør touren holdt i Danmark. Tidligere har "long driving" kun været præsenteret for danskerne i form af det hedengangne DM, men 6.-7. maj lægger Silkeborg Ry Golfklub græs til den første internationale konkurrence i at tæske bolden langt pokker i vold på dansk jord.
 
Et af hovednavnene, man kan se frem til at opleve, er Frederik Frost Laursen. Den 21-årige dansker spillede sin første sæson på LDET i 2015, og det resulterede i en formidabel tredjeplads for året. Nyheden glæder Frost Laursen, som flere gange i 2015 var tæt på, men stadig har sin første turneringssejr til gode. Med opbakning kan publikum måske hjælpe til med at give ham den i Ry, når han skal op mod den samlede vinder fra 2015, Maurice Allen.
 
- At få lov at spille og repræsentere sit land foran et hjemmepublikum, til sådan en turnering, som denne, giver virkelig blod på tanden. Stemningen og følelsen i kroppen, er bare en helt anden, når man har en masse folk i ryggen.

- Så jeg håber, at folk har lyst til at komme og se et fedt show og være med til at skabe en fed stemning. Jeg skal nok gøre alt, hvad jeg kan, for at slutte øverst på skamlen, siger han til Golf.dk.

I en pressemeddelelse fra værtsbanen følger detaljer omkring turneringen.
 
- I Silkeborg Ry Golfklub har man henlagt mesterskabet til Kildebjerg Ry på AVK-banens hul 1, der også er banens længste par 5-hul på 523 meter fra backtee. Konkurrencen er for både professionelle og amatører. Amatører skal betale 50 euro for at deltage, mens de professionelle skal betale 120-170 euro. Spilleren med længste drive i fairway vinder 1.500 euro.
 
- Den danske afdeling i Silkeborg Ry Golfklub vil medvirke til at kickstarte begivenhederne op til festlighederne i anledning af klubbens 50 års jubilæum. Fredag den 6. maj er afsat til træning på banen, mens selve konkurrencen afvikles lørdag den 7. maj. Silkeborg Ry Golfklub vil sørge for salg af catering (fadøl og grillpølser) i konkurrenceområdet, skriver klubben.
 
 
 

1 kommentar "De store drenge kommer til Danmark"

Hold da op!!

Dejligt med et bredt og farverigt golfdanmark, som kommer ud i alle kroge af underholdningen! - Hvordan ser det ud på langskudscenen herhjemme? Stiller John Faxe op efter sucessen i 92 eller må vi sætte vores lid til trumfkortet - Boom Boom!?

Af egne erfarringer med langskud kan jeg berette om en sand legende, som må siges at vagabondere rundt i Lemvig og omegn.. Det skete i de dage hvor undertegnede spillede ELM Open ude imod Randers! Her var min makker og jeg oppe imod; et par skæve eksistenser - ja ærlig talt et par skidte karle!!
Vi fik en krasbørstig start, eftersom min hjerne var i chok over deres valg af piratshorts og sandalgolfsko og pludselig befandt vi os i en rigtig kattepine - 4 ned med 5 at gå! Her stod jeg så på Randers hul 13 - et magisk par 4 hul på hele 235 meter, som falder mere end en alpin spibakke til vinter OL!
Jeg brugte ALLE mine kræfter og sikke et langskud det var!! 192 meter klemte jeg banditten ud på, så kom ikke her - måske jeg skal stille op og forsvare de rød, hvide farver?
Kom si kom sa, du ønsker en afslutning på legenden - ja vi tabte kampen 2&1... Eller min makker lille John gjorde! Han bød nemlig ikke op til dans med - REKORD 44!!