Danskerne halter efter

Queenwood med Kjeldsen og Bjørn fik ikke den bedste start på Tavistock Cup (Getty Images)

Printer venlig versionSend til en ven

Søren Kjeldsen og Thomas Bjørns engelske klub Queenwood er agterlanterne efter førstedagen af Tavistock Cup, hvor Tiger Woods så stærk ud

Der skal andre boller på suppen tirsdag, hvis Queenwood med Søren Kjeldsen og Thomas Bjørn ikke for andet år i træk skal slutte sidst i Tavistock Cup.

De seks spillere på Queenwood-holdet formåede ikke at udnytte bestball-formatet til de helt lave scores, og dermed er Kjeldsen og Bjørns engelske klub med en samlet score -17 sakket noget bagud i forhold til de tre konkurrenter, som alle ligger mellem -23 og -26.

Søren Kjeldsen og Paul McGinley kombinerede sig til en runde i -7, mens Thomas Bjørn og Adam Scott kom rundt i -6. Det sidste par, Tom Lewis og David Howell var bundskrabere med -4.

Tiger Woods, der har været tvivlsom på grund af en akillesskade, viste stor styke i sin bestball med Justin Rose - og de to lavede tilsammen 10 birdies på Lake Nona Golf Club.

Der er dog stor mulighed for at lave om på leaderboardet tirsdag, hvor hvert hold skal lægge seks individuelle scores oven i mandagens pointhøst.


3 kommentarer til "Danskerne halter efter "

Danske / Tiger briller??

Det kunne måske være interessant at bemærke Bo Van Pelt / Sean O'Hair's indsats: -13! 1 eagle og 11 birdies! AVAV!

Indhold

Generelt havde det været rart med noget indhold, f.eks. hvordan spillede danskerne, trak de op eller ned på makkeren.

Der står jo ikke andet end hvad man kan se på leaderboardet.

dansker halter efter

dette er kun med reference til overskriften,har intet med omtalte turnering at gøre,derfor skrevet i ental;prøv lige at gå ind og se søren hansen,s scorekort på for ni på europa touren for denne uge !!!!!!!! har da aldrig set noget ligende fra denne top spiller,bliver spændende hvad slut scoren lander på samt høre "what the f...happend"