Danske tryllerier gav ny sejr

Charlotte Kring Lorentzen var endnu en gang suveræn for Georgia State

Printer venlig versionSend til en ven

Power Rankings: En suveræn dansk collegespiller savner modstand i det amerikanske, og de danske European Tour-spillere holdt sig i sporet

Her får du ugens Power Rankings på Golf.dk, hvor vi tager pulsen på de hotteste danske golfspillere lige nu. Som sædvanlig vælger Golf.dk de fem skarpeste på et 100 procent subjektivt grundlag. Smid en kommentar, hvis din danske favoritspiller spiller drømmegolf og simpelthen skal med på listen næste gang.
 
1. Charlotte Kring Lorentzen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 1 i CAA Women’s Championship (college)
Charlotte Kring Lorentzen vandt søndag sin femte turneringssejr for sit amerikanske universitet Georgia State University, og Lorentzen gjorde det i suveræn stil. Med en slutscore i +1 havde hun fire slag ned til nærmeste forfølger. Og så blev hun for resten kåret til Student-Athlete of the Year på Georgia State – for tredje år i træk.
 
2. Søren Kjeldsen
Sidste uge: 3
Seneste resultat: Nr. 29 i Volvo China Open (European Tour)
Søren Kjeldsen bliver bare ved og ved med at klare cuts og klamre sig fast til den gode ende af feltet. Den blonde dansker havde ikke gang i drømmespillet i Kina, men med tre solide runder og en enkelt jævn fredagsrunde satte han yderligere små 20.000 euro ind på præmiekontoen.
 
3. Søren Hansen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 49 i Volvo China Open (European Tour)
Søren Hansen var ikke helt oppe at ringe i Volvo China Open, så på den baggrund er det absolut godkendt at snige sig med til weekenden og holde sig i gang med fire runders turneringsgolf. Hansen kunne ikke komme under 70 slag på den forholdsvis lette bane, men et højt bundniveau reddede ham.
 
4. Thorbjørn Olesen
Sidste uge: 1
Seneste resultat: Nr. 52 i Volvo China Open (European Tour)
Vi er hurtigt blevet vant til at forvente topresultater fra unge Thorbjørn, men det er ikke mange måneder siden, at Værløses stolthed havde meget svært ved at klare cuts i sine mindre gode uger. Det gør han nu, og sejren for et par uger siden giver ham den fornødne ro til at se fremad mod resten sæsonens opgaver.
 
5. Thomas Sørensen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 15 i SEC Men’s Golf Championship (college)
Thomas Sørensen var i aktion i en af sæsonens vigtigste turneringer for University of Arkansas, og som førsteårsspiller gik Sørensen uimponeret til værks. Under svære forhold holdt han flot sammen på spillet og leverede tre stabile runder i 72, 70 og 71 slag, hvilket rakte til en solid 15. plads.
 
Boblere
Ingen