Danske himmelstormere fortsætter frem

Line Vedel overgik sig selv på Ladies European tour – igen

Printer venlig versionSend til en ven

Power Rankings: En række unge danskere er godt i gang med at gøre 2012 til deres gennembrudssæson – både proerne og amatørerne rykker

Her får du ugens Power Rankings på Golf.dk, hvor vi tager pulsen på de hotteste danske golfspillere lige nu. Som sædvanlig vælger golf.dk de fem skarpeste på et 100 procent subjektivt grundlag. Smid en kommentar, hvis din danske favoritspiller spiller drømmegolf og simpelthen skal med på listen næste gang.
 
1. Line Vedel
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 9 i Lalla Meryem Cup (Ladies European Tour)
Line Vedel tog helt til Asien for at sikre sig sit indtil videre bedste resultat på Ladies European Tour med en 16. plads, men det tog hende ikke mange uger at overgå sig selv. Med en flot 9. plads takket være bundsolidt spil med blot fem bogeys på 72 huller holdt Line godt sammen på spillet.
 
2. Nicole Broch Larsen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 2 i Copa Sotogrande (amatør)
Danmark markerede sig endnu en gang stærkt i den store amatørturnering Copa Sotogrande, og Nicole Broch Larsen førte an i løjerne. Med en flot runde i 74 slag på den svære bane fik Hillerød-talentet en næsten perfekt sæsonstart med en individuel 2. plads, og det danske damehold snuppede samtidig en fornem 2. plads.
 
3. Malene Jørgensen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 12 i Lalla Meryem Cup (Ladies European Tour)
Det var ikke kun Line Vedel, der viste Dannebrog flot frem i Marokko. Også Malene Jørgensen gjorde sig gældende i Lalla Meryem Cup med fire knusende stabile runder i 71, 70, 70 og 70 slag. Det rakte til en 12. plads og et pænt ryk op ad pengelisten.
 
4. Sebastian Cappelen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 1 i Callaway Match Play Championship (college)
Sebastian Cappelen var en af de rutinerede kræfter, da hans collegehold Arkansas Razorbacks stillede op i holdturneringen Callaway Match Play Championship. Hulspilsformatet forvandlede den succesfulde danske amatørspiller til et frådende monster, da han fejede al modstand til side og var med til at sikre holdet en eminent sejr.
 
5. Thomas Sørensen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 1 i Callaway Match Play Championship (college)
Thomas Sørensen er førsteårsspiller på University of Arkansas og holdkammerat med Sebastian Cappelen, men unge Sørensen spiller allerede som en gammel, garvet collegekæmpe. I finalen i Callaway Match Play Championship holdt Sørensen fortet i et nervepirrende omspil og havde dermed en vigtig aktie i Razorbacks’ flotte holdsejr.
 
Boblere
Thorbjørn Olesen (nr. 35 i Trophée Hassan II (European Tour))


1 kommentar "Danske himmelstormere fortsætter frem"

Der er altså højt til himlen,

men det skulle da glæde mig, hvis de når der op :-)

Det gælder naturligvis også, hvor de ikke længere er her på jorden :-)