Dansk føring og to holes in one

Daniel Løkke fik en god start i Spanien. (Foto: Ecco Tour)

Printer venlig versionSend til en ven

Daniel Løkke deler føringen i årets første ECCO Tour-turnering, der søndag også blev udsat for to danske holes in one. 

Da regnskabet for sidste sæson blev gjort op i oktober, sluttede Daniel Løkke og Björn Hellgren præcis uden for de pladser, der gav adgang til Challenge Touren i denne sæson. Noget tyder på, at begge spillere ønsker at revanchere den skuffelse med det samme på årets ECCO Tour.

Søndag spillede Løkke og Hellgren sig i front for Mediter Real Estate Masters efter første runde, og især Daniel Løkke var svært tilfreds efter runden, da han sprudlede på den sværeste af de to baner på PGA Catalunya Resort, Stadium Course.

– Jeg spillede godt i dag. Det var godt fra tee til green, og jeg var aldrig rigtig i problemer, fortæller Daniel Løkke til ECCO Touren efter runden. Du kan se hele det interview nederst i artiklen eller på ECCO Tourens nye TV-side her.

Europa Tour spiller, Lasse Jensen skrev under på dagens eneste fejlfri scorekort, og den stabile Asserbo-profil er med sin score i fire under par blot et enkelt slag for de førende to spillere. Den placering deler han med norske Christian Aronsen, mens Martin Leth Simonsen og Martin Ovesen er en del af seks spillere på en delt femteplads i tre under par.

Sidstnævnte Ovesen samt Benjamin Poke stod for dagens to mest omtalte slag på PGA Catalunya Resort.

Martin Ovesen skulle kun bruge et enkelt slag på det 121 meter lange hul 16 på Tour Course, inden hans Pitching Wedge fandt bunden af koppen. Og på nogenlunde samme tid på Stadium Course – den anden af de to baner på PGA Catalunya Resort – slog Benjamin Poke sit 6 jern direkte i koppen fra 157 meter. Imponerende af de to unge danskere.

Martin Ovesen er efter førstedagen placeret som nummer fem ved Mediter Real Estate Masters i tre under par, mens Benjamin Poke måtte “nøjes” med en runde i en over par og en placering som nummer 41 efter en skidt afslutning på runden.

Martin Ovesen og Benjamin Poke deler dobbeltværelse på spillerhotellet under ECCO Tour Winter Series, og der må forventes en rigtig god stemning på værelse 407 i aften.