Danmarks flotteste hole in one-præmier

De er klar på Møn. Fra venstre informationsansvarlig Knud Erik Petersen, sidste års vinder Alexander Frances, Baneejer og klubpro Richard Frances samt formand for Møn Golfklub Lars Kleist.

Printer venlig versionSend til en ven

Møn Golfklub har har sat alle sejl til for at gøre den internationale juniorturnering Vordingborg Kommune Open til en succes. Blandt andet lokker man med verdensranglistepoint og Danmarks flotteste hole in one-præmier.

Arrangørerne bag juniorturneringen Vordingborg Kommune Open, der som navnet antyder har fået kommunen med ombord som hovedsponsor, afholdt torsdag et pressemøde i Møn Golfklub, hvor man løftede sløret for, hvad spillere og publikum kan forvente, når startskuddet lyder 9. april.

Udover at give point til amatørernes verdensrangliste kan turneringen også diske op med det, arrangørerne kalder  ”de flotteste hole in one præmier i Danmark”.  

På finaledagen kan en heldig - eller dygtig - golfspiller således vinde både en ny bil med forsikring, et Dark Sky-ophold ved Møns Klint, sejltur ved Møns Klint og en helikoptertur over Møns Klint og Geocenteret. Og hvis det ikke er nok, så kan en hole in one også udløse en golfrejse til Dubai.

12 landsholdsspillere har indtil videre meldt deres ankomst til Møn. Hos herrerne kommer Møns egen landsholdsspiller Alexander Frances, der vandt turneringen sidste år, ligesom Morten Toft Hansen, der var med til at vinde sølv til EM for hold sidste år. Hos pigerne har landsholdspillerne Cecilie Bofill og Cecilie Brøgger blandt andre meldt deres ankomst. Der er endnu to uger tilbage, inden tilmeldingen slutter.

Turneringen spilles over to dage med 36 huller lørdag 9. april og finalerunde over 18 huller dagen efter. Der er gratis adgang for publikum begge dage, og søndag fra kl. 12 vil der være mulighed at prøve kræfter med golfspillet på træningsbanen, Skulle man have mere mod på golf, så byder der sig igen en mulighed weekenden efter hvor Golfens Dag afholdes i Møn Golfklub.

- Det er et stort arbejde at lave en turnering i dette format. Vi har i år forsøgt at sætte barren endnu højere for turneringen, så den kan måle sig med de turneringer man kan følge i TV. Derfor har vi, ligesom disse turneringer, live score i klubhuset, ligesom man på vores hjemmeside både før, under og efter kan følge nyhederne løbende, fortæller formand for Møn Golfklub, Lars Kleist.