Danmark frem på andenpladsen

Cecilie Bofill gik en af kun fire runder i 60'erne onsdag i Canada (Foto: Golf.de).

Printer venlig versionSend til en ven

Cecilie Bofill førte an i Danmarks angreb på toppen onsdag i World Junior Girls Championship i Canada

Efter to af fire runder på The Marshes Golf Club i Canadas hovedstad, Ottawa, er Danmark på andenpladsen ved World Junior Girls Championship.

Det danske hold startede onsdagens spil på en delt fjerdeplads i +1, men ved solnedgang var de tre under par samlet og alene på andenpladsen. Der er seks slag op til Sydkorea på førstepladsen.

Det var Cecilie Bofill, som for anden dag trak størstedelen af det danske læs på vej mod toppen. På anden runde skulle hun blot bruge 68 slag - kun et slag fra dagens bedste - og det bringer Silkeborg-pigen frem på andenpladsen i den individuelle stilling. Kun et enkelt slag skiller Bofill fra Eun-Soo Jang på førstepladsen i -5.

Bofill fik ellers ikke nogen særligt favorabel start på runden, da hun satte slag til på par fem hullet 2. Derfra gik det dog kun en vej for danskeren, som med fem birdies spillede sig frem i kampen om sejren.

Den kan Puk Lyng Thomsen også nå at melde sig ind i, hvis hun kan holde flere bogeys fra scorekortet. De første 36 huller har frederikshavneren tabt slag seks gange, heraf tre onsdag. Det blev også til tre birdies, så Lyng THomsen forbliver i +1 på en niendeplads.

Line Toft Hansens runde i 75 slag blev sorteret fra i nationskonkurrencen, og med sin samlede score i +4 er hun delt nummer 16 ud af de 44 deltagere.
 


2 kommentarer til "Danmark frem på andenpladsen"

Danmark frem på andenpladsen

Det er bare så sejt gået. Jeg håber, at I holder kæden stram hele vejen.

Ja de er seje!

Vi krydser alt vi har for der kommer metal med hjem!