Daisy Nielsen er for alvor turneringsklar

Daisy Nielsen spiller første turnering i 2016, når hun stiller op på LET Access Series

Printer venlig versionSend til en ven

Sæsonplanen byder ikke på så mange turneringer på Ladies European Tour, men Daisy Nielsen bruger mulighederne på LET Access Series, og her sæsondebuterer hun torsdag

Der har været træningsture i USA og to gange i Spanien. Og træning hjemme i Danmark både udendørs og indendørs.

Nu er det tid til at ændre træning til turnering for Daisy Nielsen. Hun er med i feltet ved Terre Blanche Ladies Open på LET Access Series og spiller sin første turnering, siden hun i december strålede på Q-School i Marokko, hvor hun sluttede på andenpladsen og sikrede sig sin plads på Ladies European Tour.

Her er sæsonen ikke startet endnu for Daisy Nielsen, men nu sæsondebuterer hun alligevel. 

- Det bliver dejligt at komme i gang igen. Jeg synes, mit spil sidder ok, men det er først nu, jeg finder ud af, hvordan det så ser ud i turnering. Nu skal jeg har spillet turneringen, og så kan jeg se, hvad jeg skal have mere fokus på til træning, siger Daisy Nielsen til Golf.dk

Denne uges turnering i Frankrig bliver fulgt op med endnu en turnering på LET Access Series i slutningen af april i Schweiz.

Sæsonpremieren på Ladies European Tour kommer først fra 5 maj ved Lalla Meryem Cup.

-Det ligner desværre, at jeg kun får seks-otte turneringer på europatouren med den kategori, jeg har. Det er også nogle lange pauser mellem mine turneringer. Det er træls, men det er bare sådan, det er. Det er jo at foretrække, at jeg kan spille nogle turneringer i træk, så jeg kan arbejde hurtigt videre efter den ene turnering til den næste. Men jeg må supplere med turneringer på Acesss, så jeg kan holde fast i min turneringsform, siger Daisy Nielsen.

Terre Blanche Ladies Open spilles over 54 huller med start torsdag