Dagens bedste sendte Bjørløw i omspil

Alejandro del Rey Gonzalez besejrede Victor Bjørløw efter tæt kamp på Sojuela. (Foto: Real Federation Española de Golf)

Printer venlig versionSend til en ven

Victor Bjørløw gjorde det hele rigtigt i finalen om det spanske U18-mesterskab, men han måtte bukke sig for en birdie i omspil om sejren  

Den danske landsholdsspiller Victor Bjørløv satte sit tydelige aftryk på Spaniens U18-mesterskab, som fandt sin afgørelse onsdag. Efter at have ført halvvejs gennem turneringen tabte talentet med tilknytning til San Roque skridt i kampen om sejren på tredje runde tirsdag. 77 slag sendte ham ned til fjerdepladsen med seks slag op til den førende spiller Alejandro Del Rey Gonzalez, og det var stillingen inden de afgørende 18 huller.

Der satte snart 18-årige Bjørløw turboen til og viste hæren af spaniere, hvordan golf skal spilles. Club de Golf Sojuela blev tilbagelagt i 70 slag (-2), dagens bedste runde, og det var nok til at slutte lige med Gonzalez i samlet +2 og tvinge turneringen i det nordspanske ud i ekstrahuller.

Selvom det var Bjørløw, der havde spillet klart bedst onsdagen igennem, var det Gonzalez, der vandt turneringen for anden gang med en birdie på andet omspilshul. Der var fire slag ned til tredjepladsen.  

Resultaterne kan findes via dette link