Christoffer Bring meldt klar til markant college

Nu ved Christoffer Bring godt, hvad han skal lave efter gymnasiet, og det kan blive rigtig stort

Printer venlig versionSend til en ven

Christoffer Bring skal fra 2017 studere på University of Texas og spille for Texas Longhorns, som Jordan Spieth spillede for i sin collegetid

Et markant kryds er sat i karriereplanen for 17-årige Christoffer Bring fra Næstved.

Landsholdspilleren har lavet en mundtlig aftale med University of Texas – Longhorns fra sommeren 2017. Til den tid vil han være blevet student på STX-uddannelsen på Herlufsholm og altså klar til at tage hul på en collegekarriere.

- Jeg valgte UT på grund af hele pakken. Trænerne, miljøet, skolen og faciliteterne såvel som golfen og muligheden for at træne og spille med topspillere hver dag, siger Christoffer Bring til Golfweek.

Han ville ikke fortælle, hvilket andre colleges, der bejlede til ham, men Golfweek antyder at mange af de andre store colleges ville være interesserede i at tilknytte ham,

Texas Longhorns har en lang tradition for at være blandet de bedste colleges og vandt seneste det nationale mesterskab i 2012.

Blandt de mest markante spillere falder Jordan Spieth ind. Han var en del af Texas Longhorns i to år og var med til at vinde mesterskabet, inden han valgte at turne pro som 19-årig.


1 kommentar "Christoffer Bring meldt klar til markant college"

Christoffer klar til college

Det lydre rigtig spændende Christoffer! held og lykke til den tid!
Hilsen Ole Witthaus