Charlotte sejrede i sikker stil

Charlotte Kring Lorentzen er tilbage i storform

Printer venlig versionSend til en ven

For anden gang i karrieren vandt Charlotte Kring Lorentzen CAA Championships

Søndag nåede danske Charlotte Kring Lorentzen op på en håndfuld college-sejre, da hun fra front kørte en sikker sejr i hus i CAA Championships, som blev spillet i North Carolina. En sidste runde i 73 (+1) betød en samlet score i +1, hvilket var hele fire slag bedre end nummer to, Sofia Hagsund fra UNC Wilmington.

Lorentzen startede dagen med en birdie, og selvom der kom lidt grus i maskineriet med en dobbelt-bogey undervejs, var sejren aldrig reelt i fare. Triumfen blev dog grundlagt på anden runde, hvor hun gik turneringens suverænt bedste runde i 69 (-3).

Dermed kunne landsholdsspilleren lade sig hylde som vinder for fjerde gang i sin sidste college-sæson. Samtidig var det anden gang, at Lorentzen sejrede i CAA Championships – sidst var i 2010.

Trods sejren til Sorø-pigen var det ikke nok til at sikre Georgia State avancement til Regionals, som er det næste skridt i jagten på en plads i Nationals. Lorentzen og holdkammeraterne skulle vinde holdturneringen, men her blev det til en 3. plads, ni slag efter vinderne fra UNC Wilmington.

Udover Charlotte Kring Lorentzen har også Lisbeth Meincke (2006) og Cathrine Orloff Madsen (2008) vundet CAA Women's Championship.

Du kan læse Charlottes blog her på golf.dk ved at klikke hér. 


1 kommentar "Charlotte sejrede i sikker stil"

Stort tillykke

Stadig succes - mange tillykker herfra