Bubba nappede sin niende sejr

Der var kamp om sejren, men Bubba Watson slog til og vandt på Riviera CC. Foto: Getty Images

Printer venlig versionSend til en ven

Northern Trust Open blev vundet af Bubba Watson, der vandt lige foran Jason Kokrak og Adam Scott

Så er 37-årige Bubba Watson oppe på ni sejre på PGA Touren. Ganske imponerede er sejrene kommet på under seks år fra sejren ved Travelers Championship i juni 2010 og nu til Northern Trust Open.

Bubba vandt søndag karrierens anden sejr i turneringen på Riviera CC.

Der var dog hård kamp om sejren. Han var nede med to slag med fire huller tilbage, men med birdies på 16. og 17. hul overtog han førstepladsen, og med en total i -15 sluttede han ét slag foran Jason Kokrak og Adam Scott.

Adam Scott, der startede i næstsidste bold, satte et hårdt angreb ind mod sejren allerede på første hul, da han holede et eagleputt fra 11 meter. Adam Scott sluttede sin finalerunde med birdies på både 17. og 18, men forinden kostede bogeys på 14. og 15. dyrt og åbnede døren for Bubba Watson.

Langtslående Jason Kokrak var på jagt efter sin første sejr på PGA Touren, men missede på 18. hul et birdieputt fra omkring 4½ meter, der kunne bringe hans total til -15 side om side med Bubba Watson, som han fulgtes med i førerbolden.

- Jeg bragte mig selv i den position, jeg går efter uge efter uge. Jeg leder efter min første sejr herude. Så jeg vil lære fra det, og jeg spillede godt. Den kan jeg ikke taget noget fra, sagde Jason Kokrak.

Det var karrierens anden 2. plads til 30-årige Kokrak