Broch Larsen stolt over hæder fra kollegerne

Nicole Broch Larsen har fået en hæder, som Iben Tinning fik i 2005. Foto: Getty Images

Printer venlig versionSend til en ven

Nicole Broch Larsen er blevet valgt som Player of the Year på Ladies European Tour, og det er hendes kolleger på touren, der står bag kåringen

Mandag eftermiddag landede Nicole Broch Larsen i Danmark. Den næste turnering er et godt stykke ude i fremtiden, men der er også mange følelser, der skal bearbejdes.

I forrige uge var der en skuffelse i USA, da kvalifikationen til LPGA kiksede. Det fortsatte med en solid sæsonafslutning i Dubai. Det sluttede med en hæder for sæsonen. Hun blev nemlig efter Omega Dubai Ladies Maters hædret som Player of the Year på Ladies European Tour.

Det handler om mere end resultaterne. Det handler nemlig også om kollegernes og konkurrenternes respekt. Fire spillere blev udvalgt, og så var det op til spillerne på Ladies European Tour at stemme. Og det viste sig, at 22-årige Nicole Broch Larsen kunne slutte sin anden sæson på touren med den solide hæder.

-Det er en pris, jeg er rigtig, rigtig glad for. Det er en stor ære, at de andre spillere på touren har valgt mig, og det virkelig noget, jeg er stolt over, for det handler om mere end resultaterne. Det handler også om at være en god person, så det betyder meget, at det bliver anerkendt. Men det er også fordi, jeg trivis med at være på touren, og jeg har lært mange at kende. De er der, når det går godt, men de er der også, når jeg har brug for opbakning, og det vigtigt for mig, at jeg også er der for andre, siger Nicole Broch Larsen til Golf.dk

Efter Nicole Broch Larsen  er kommet hjem til Danmark. må golfen dele pladsen med familien, vennerne og julehyggen.

- Golf bliver ikke lagt helt på hylden, for der er nogle ting, jeg skal forbedrede, og der er nogle ting med sponsorerne, jeg også skal have fokus på. Men jeg tager også tid til at slappe af og koble fra, for det har været en hård sæson, selv om det jo er gået godt det meste af tiden, siger Nicole Broch Larsen.

Den kommende tid skal også bruges på medierne. Et højdepunkt kan ende med at komme, når Politiken uddeler Årets Fund i 29. december, hvor Nicole Broch Larsen kæmper med ni andre talenter i Danmark om den prestigefyldte titel.

Næste turnering bliver formentlig til februar, når ISPS Handa New Zealand Women’s Open åbner den nye sæson på Ladies European Tour. Men når sæsonplanen skal lægges, rumsterer USA også i tankerne, selv om den faste plads på LPGA glippede.

- Jeg tænker på at spille mandag-kval til nogle turneringer på LPGA, men det er en svær balance, for OL er meget vigtigt for mig, så jeg skal sørge for at spille meget, og hvis jeg spiller mandagskval i USA uden at komme ind i turneringen, så misser jeg jo en turnering i den uge. Så det bliver måske noget med at tage til USA i de uger, hvor europatouren ligger stille. Men jeg skal kigge sæsonplanerne igennem og snakke med folkene i mit team om, hvordan jeg skal planlægge næste sæson, siger Nicole Broch Larsen. 


1 kommentar "Broch Larsen stolt over hæder fra kollegerne"

Nicole

Du er så sej, super sympatisk og en stor inspirator for alle de håbefulde unge golfere i Danmark. Stor tak Nicole. Jeg er en af mange der her haft fornøjelsen at følge dig siden du var meget meget ung. God vind frem over. De bedste hilsner