Broch Larsen åbner sæsonen på førstepladsen

Nicole Broch Larsen er kommet godt i gang med den nye sæson. Foto: Getty Images

Printer venlig versionSend til en ven

Nicole Broch Larsen er alene i spidsen ved ISPS HANDA New Zealand Women’s Open, hvor Emily Pedersen er i selskab med verdensetter Lydia Ko

Nicole Broch Larsen fik sit gennembrud på Ladies European Tour i 2015, hvor hun vandt sin første sejr og sluttede på tredjepladsen på Order of Merit.

Nu er den nye sæson startet, og første runde i den nye sæson kan være et tegn på, at de gode tider fortsætter.

Sæsonen starter ved ISPS HANDA New Zealand Women’s Open, og 22-årige Nicole Broch Larsen er på førstepladsen efter en åbningsrunde i 66 slag (-6) med syv birdies og én bogey.

- God måde at starte 2016 på med en runde i 66 slag. Spillet var solidt. 10 fairways, 16 greens og 28 putts, skriver Nicole Broch Larsen på sin side på Facebook.

Der er et enkelt slag ned til franske Justine Dreher på andenpladsen, men der er flere danskere, der er klar til at blande sig i toppen.

Nanna Koerstz Madsen spillede i sidste uge en glimrende turnering ved Oates Victorian Open på den australske ALPG Tour, hvor hun sluttede på en delt andenplads.

På New Zealand er hun på en delt 7. plads efter en runde i -2. 

Emily Pedersen er i selskab med verdensetter Lydia Ko, og Emily Pedersen er efter en åbningsrunde i par på en 35. plads. Lydia Ko spillede sin runde i -3 på femtepladsen.

Sidste dansker til start er Malene Jørgensen, og efter en hård runde i 80 slag er hun på 126. pladsen med syv slag op til cutgrænsen.


1 kommentar "Broch Larsen åbner sæsonen på førstepladsen"

Super godt, sad og fulgte

Super godt, sad og fulgte hele hendes runde, løbende.
Desværre kunne jeg ikke finde nogen live stream, alpg havde en youtube live feed kørende i den sidste uges turnering.