Bounty Club konkurs

Bounty Club er erklæret konkurs (Foto: Getty Images)

Printer venlig versionSend til en ven

Et af landets største golfejsebureauer, Bounty Club, blev torsdag erklæret konkurs. Selskabet overtages af Profil Rejser, og konkursen får dermed ingen konsekvenser for rejsende, der er afsted eller har købt rejser.

Bounty Club, der siden 1997 har arrangeret golfrejser for danske golfspillere, blev torsdag erklæret konkurs ved Sø- og Handelsretten i København. Selskabets navn og kunder overtages nu af Profil Rejser, som har delt adresse med Bounty Club på Frederiksberg.

Konkursen får dermed ikke betydning får hverken de kunder, som lige nu er afsted med Bounty Club eller de gæster, som har købt rejser, men som endnu ikke er taget afsted.

Bounty Club har overfor Rejsegarantifonden oplyst, at der pt. er 10 kunder ude at rejse som har købt pakkerejser omfattet af fondens dækning. Kunderne har gyldige flybilletter til hjemrejsen, og fonden sørger for indkvartering, hvis Bounty Club A/S ikke havde betalt for det. Kunderne opfordres til at kontakte Rejsegarantifonden, hvis der er problemer.

Derudover er der 160 kunder, der har købt rejser omfattet af fondens dækning. Kurator har oplyst, at boet har indgået aftale med Profil Rejser om overtagelse af alle disse kunder, så Profil Rejser sørger for at gennemføre rejserne på samme vilkår, som kunderne havde aftalt det med Bounty Club

Rejsegarantifonden oplyser desuden, at kunderne bliver kontaktet direkte af Profil Rejser A/S i den rækkefølge, de skulle være rejst - hvilket vil sige, at kunder med afrejse i april bliver kontaktet før kunder med afrejse i maj osv.

Profil Rejsers direktør Peter Rasmussen siger til rejsesitet www.tic.travel, at man har indgået aftale med kurator om at overtage Bounty Clubs navn og kundeportefølje. Prisen ønsker han ikke at offentliggøre.

Bounty Club blev stiftet af den tidligere danske OL-sejler Valdemar Bandolowski i 1997 og rekonstruktureret i 2005. I går - den 3. april - skiftede bureauet navn til Aktieselskabet af 03.04.2013, og det var under dette navn, at bureauet blev erklæret konkurs.

Rejsegarantifonden oplyser, at man  løbende har ført tilyn med selskabets økonomi, og i årsrapporten for 2010 fandt fandt fonden ikke længere økonomien tilfredsstillende, hvilket medførte en indeståelseserklæring fra tredjepart for at imødegå et eventuelt tab, som fonden måtte lide. Året efter måtte Bounty Club foretage korrektioner for fundamentale fejl vedrørende opgørelse af debitorer i tidligere år med i alt ca. 3 mio. kr, og det medførte at Rejsegarantifonden stillede krav til en forhøjet garanti til dækning af fondens risiko.


9 kommentarer til "Bounty Club konkurs"

Bounty Clubs konkurs

Det er fint nok med mig, at de dårligste bureauer
lukker/går konkurs!

Der er rigeligt at vælge imellem...

Hvad gøre vi med vore pengepræmier som vi har vunder?

Vi har været på matchtur med Bounty Club den 23/1 til 7/2-2013 i Thailand.
Har fået gave check på 2000 kr. Er de også Tabt??????eller overgår de til Profil Rejser??

Ok-ok.

Vi har flere gange rest med Bounty og TRODS alt flest ++++ er. Men er ikke forbavset over konkursen.
Ib

Kim Ravn

Så lige at en Kim Ravn, tidligere ansat ved BC var blevet truet til tavshed på Golfonline.dk
Først mister han sit job og efterfølgende sin ytringsfrihed. Lo..e weekend.

Greentime

Er p.t på La Manga Golf Club med Greentime der har sat DA Masters op og har du ikke været med før er du virkelig gået glip af noget' men der er jo altid igen næste år. Fantastisk at komme på græs igen.

Kim Ravn

Han havde også her på Golf.dk posted nogle indlæg, som er blevet fjernet igen.

Truet er vist

Så meget sagt...

Efter sigende er det fjernet efterceget ønske, mon ikke der blevet lagt lidt pres på ham fra tidligere ejers side.

Trusler

Hvis der fra en tidligere arbejdsgiver "er blevet lagt lidt pres på" ved at sige, at vedkommende bliver slæbt i retten, hvis han ikke trækker sine indlæg tilbage, så er der i min verden tale om at true.

Ny sponsor til 2-Gen. Match.

Som matchleder for 2-Gen. Match, er jeg nu glad for, at Krone Golf Tours har overtaget sponsoratet fra Bounty Club af denne match i Søllerød søndag den 18.august 2013. Dejlig match!