Blød start på titelforsvaret

Thorbjørn Olesen var en af 46 spillere under par på første runde i Perth. (Foto: Getty Images).

Printer venlig versionSend til en ven

Thorbjørn Olesen er under par og seks slag fra førstepladsen i ISPS Handa Perth International

90 spillere er over par efter første runde af ISPS Hande Perth International på Lake Karrinyup Country Club. Vinden tog til i løbet af dagen og gjorde forholdene krævende for de sent startende spillere. Fire af de fem danskere var i den halvdel af feltet, og alle fire afleverede scores over par.

Lucas Bjerregaad har en delt fjerdeplads fra sidste udgave af turneringen, men 74 slag, +2, og en delt 92. plads lover ikke godt for et nyt topresultat.

Lasse Jensen er et slag længere tilbage, mens man skal ned til 137. pladsen i +5 for at finde Joachim B. Hansen og Morten Ørum Madsen.

Forholdene var svære ud på eftermiddagen, men de var ikke umulige. Det beviste Peter Uihlein med en syv under par runde for at lægge sig alene på førstepladsen. Amerikanerens dag startede med en bogey, men seks birdies og en eagle med et fuldt slag forvandlede runden til en 65'er. Det er ikke fremmed for Uihlein at skyde lavt, når han først kommer i gang. I 2013 var han få centimeter fra europatourens første 59'er på Kingsbarns under Alfred Dunhill Links Championship.

Den forsvarende mester i den turnering er den samme som den forsvarende mester denne uge. Han hedder Thorbjørn Olesen og var tidligt på banen torsdag. Det vekslede han til en 71'er og en delt 33. plads. I sidste uge blev Olesens forberedelser forstyrret af problemer med passet, og i denne uge døjer han med forkølelse. Men trods problemerne er der potentiale i hans udlæg, da der kun er tre slag op til femtepladsen.

Spillemakkeren Louis Oosthuizen, feltets bedst placerede spiller på verdensranglisten, slog danskeren med et enkelt slag. I -3 finder man sidste uges vinder, Marcus Fraser, og 57-årige Peter Senior, som bliver ved med at drille de unge.

Skæringsgrænsen for weekenddeltagelse ligger til at falde i par, men de fire danskere på den forkerte side af cutgrænsen kan håbe på rolige forhold, der vil gøre det muligt at angribe banen fredag morgen.  


1 kommentar "Blød start på titelforsvaret"

Test