Blød start på nyt arbejde

Victor Østerby med sit følge under forberedelserne til debuten (Foto: Victor Østerby).

Printer venlig versionSend til en ven

Victor Østerby indviede sit medlemskabskort til asientouren med en første runde af Bashundhara Banglasdesh Open i par

En ny arbejdsplads, et nyt land, en masse nye mennesker at få lært at kende. Indtrykkene er mange for Victor Østerby, der i denne uge spiller sin første turnering på asientouren, efter sin succesrige kvalifikation i januar.

Turen er gået til Bashundhara Bangladesh Open i den hektiske megaby Dhaka.

- Må sige, at det er meget anderledes i landet end nogle andre steder jeg har været før! Her er meget fattigt og det er ligesom, at være gået tilbage i tiden, skriver Østerby på Facebook.

Han beretter også, at de lokale er enormt søde og interesserede i hans golfspil, og at en flok stimlede sammen alene for at se ham træne mandag.

Mens sanserne blev sendt på overarbejde i optakten til debuten, så bød første runde ikke på det store at skrive hjem om. Tre birdies og tre bogeys gav par 71 på Kurmitola Golf Club, og det rækker til en delt 57. plads.

Derfra er der syv slag op til førstepladsen i det internationale felt. Alene i blandt de 10 første er der spillere fra Japan, Sydkorea, Thailand, Sri Lanka, Indien og Indonesien. Østerby er fire slag fra at kunne føje Danmark til nationerne repræsenteret i top-10. 

Der spilles om 300.000 dollars i Dhaka, og som stillingen er efter første runde, vil scoren i par lige præcis være nok til at klare cuttet og spille med om pengene.