Bjørn spiller i Bahrain

Thomas Bjørn i aktion i Bahrain i 2011 (Foto: Getty Images)

Printer venlig versionSend til en ven

Thomas Bjørn er med, når der trods politisk uro gennemføres show-turnering i Bahrain i denne weekend

Uroen i Bahrain har fyldt meget i både danske og internationale medier i den seneste tid, men trods den ustabile politiske situation satser man på at gennemføre en række store sports-events.

Som en forløber til næste uges Formel 1 Grand Prix i Bahrain afvikler man således fredag og lørdag golfturneringen Bahrain Invitational med deltagelse af en række golf- og sportsstjerner som Thomas Bjørn, Paul Casey, tennisspilleren TIm Henman, ex-fodboldstjernerne Gianluca Vialli og Ruud Gullit og den tidligere NFL-quarterback Joe Montana.

Turneringen er arrangeret af Bahrains økonomiske udviklingsråd i samarbejde med Bahrains Olympiske Komité og management-firmaet IMG, hvor Thomas Bjørn er tilknyttet.

I 2011 blev Formel 1 Grand Prix’et i Bahrain aflyst på grund af de uroligheder, der opstod i forbindelse med det Arabiske Forår. Urolighederne mellem demonstanter og sikkerhedsstyrker blussede op igen tidligere i år, og flere Formel 1-teams forventer i følge BBC at løbet også aflyses i år på grund af den sikkerhedsmæssige risiko.

En talsmand fra Bahrain Invitational forsikrer, at sikkerheden er i orden i forhold til golfturneringen:

- Vi ser frem til at byde deltagerne velkommen og sikkerheden er garanteret, lyder det før show-turneringen på Montgomerie Course, som sidste år var vært for Volvo Golf Champions - der blev vundet af Paul Casey.

Volvo Golf Champions blev i år flyttet til Sydafrika.


5 kommentarer til "Bjørn spiller i Bahrain"

Bjørn Bahrain

Jeg er tilhænger af at man ikke blander politik og sport - men havde jeg været Thomas Bjørn så havde jeg nok fået ondt i nakken som det mindste og helt meldt fra som det rigtige. Det er ikke helt politisk korrekt disse dage at støtte kongen i Bahrain.

??

Den deltagelse forstår jeg så heller ikke...

Bahrain

Money makes the world go around, the world go around ...

Bahrain

Money makes the world go around, the world go around ...

Altså hvis det er med demokrati

og menneskerettigheds brillerne på, bør golfspillerne heller ikke deltage i Kina og flere andre lande som henretter sine politiske modstandere....

Skal vi alle sultestrejke i sympati og solidaritet ??

Du stiller bare op Thomas Bjørn.