Bjørn slået tilbage – Vild finaledag venter

Morten Ørum Madsen havde en god dag i Abu Dhabi, hvor han spillede seks huller på sin anden runde og 12 huller på sin trejde runde. Foto: Getty Images

Printer venlig versionSend til en ven

Thomas Bjørn er på 31. pladsen midtvejs på tredje runde ved Abu Dhabi HSBC Golf Championship, hvor Andy Sullivan satte førstepladsen over styr med et kostbart hul

Der er udsigt til en lang og ikke mindst spændende finaledag på Abu Dhabi GC søndag. På grund af den lange forsinkelse på grund af tåge er tredje runde af Abu Dhabi HSBC Golf Championship langt fra færdigspillet og kun 13 spillere ud af de 73 finaledeltagere nåede at blive færdig med runden.

Thomas Bjørn nåede at spille 11 huller, og det blev en dyr omgang. Han er i +2 efter de 11 huller, men nåede dog at slutte med en lille optur, da det blev til birdie på 11. hul. I stillingen er Thomas Bjørn derfor faldt tilbage til 31. pladsen i samlet -5.

Afstanden til den absolutte top er dog stadig overskuelig, for der er kun fem slag op til den delte førsteplads. At afstanden ikke er større har Andy Sullivan den tvivlsomme ære for. Han var alene i spidsen i -12 med to slags afstand til forfølgerne, da han på par-4 hullet 9. mistede en bold og endte med at toputte for en trippelbogey efter en tur i fairwaybunkeren. Det vaskede hans føring væk, og han faldt tilbage til en delt 6. plads i -9.

Førstepladsen blev dermed overdraget til en stærk kvintet med Rory McIlroy, Branden Grace, Rickie Fowler, Joost Luiten og Ian Poulter, der ligger i -10 dog med forskellige størrelse hængepartier, der skal klares søndag morgen.

Den eneste dansker, der kan sove længe søndag efter en afsluttet tredje runde er Søren Kjeldsen. Han klarede runden i 71 slag (-1) og ligger en delt 38. plads i -4.

Morten Ørum Madsen nåede at spille 12 huller, men det blev en gennemført god dag på golfbanen. Han formåede tidligt på dagen akkurat at klare cuttet, og på tredje runde er han efter de 12 huller han nåede i -2. Samlet er han i -3 på 50. pladsen.

Thorbjørn Olesen nåede også at spille 12 huller, og det klarede han i +2, og det rækker indtil videre til en 70. plads i +1.