Bjørn fint ud af starthullerne

Thomas Bjørn fik en lovende start på den nye sæson

Printer venlig versionSend til en ven

Power Rankings: En stærk dansk kvartet klarede sig igennem til weekenden i Abu Dhabi – anført af en flot kæmpende Thomas Bjørn

Her får du ugens Power Rankings på Golf.dk, hvor vi tager pulsen på de hotteste danske golfspillere lige nu. Som sædvanlig vælger Golf.dk de fem skarpeste på et 100 procent subjektivt grundlag. Smid en kommentar, hvis din danske favoritspiller spiller drømmegolf og simpelthen skal med på listen næste gang.
 
1. Thomas Bjørn
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 11 i Abu Dhabi HSBC Golf Championship (European Tour)
Thomas Bjørn snusede flere gange til et topresultat i den stærkt besatte Abu Dhabi HSBC Golf Championship. Den danske legende sluttede en ellers svingende 3. runde af med to birdies og en eagle på de sidste fire huller, hvilket bragte ham op i nærheden af de førende spillere. Miraklet udeblev dog i finalerunden, men Bjørn kæmpede forbilledligt gennem hele turneringen og viste i glimt, at han er klar til endnu en stor sæson.
 
2. Søren Kjeldsen
Sidste uge: 2
Seneste resultat: Nr. 54 i Abu Dhabi HSBC Golf Championship (European Tour)
Den eneste danske deltager i forrige uges europæiske ydmygelse af Asien i EurAsia Cup fik ikke det ønskede udbytte i Abu Dhabi, og det skyldtes ustabilitet på forni.  Kjeldsen noterede otte bogeys og blot fem birdies på de første ni huller i løbet af turneringen, og trods en stærk indsats på bagni (-5 over alle fire runder) kunne danskeren ikke bryde top 50.
 
3. Morten Ørum Madsen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 66 i Abu Dhabi HSBC Golf Championship (European Tour)
Morten Ørum Madsen havde en perlerække af op- og nedture i løbet af turneringen i Abu Dhabi. Silkeborgenseren vekslede mellem bogeys og birdies uden den helt store kontinuitet, og derfor sluttede han, hvor han startede – i par. Og den score rakte ikke langt i et felt, der myldrede med verdensstjerner.
 
4. Thorbjørn Olesen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 72 i Abu Dhabi HSBC Golf Championship (European Tour)
Thorbjørn Olesen fik ikke den start på 2016-sæsonen, som han havde håbet på. Trods en smuk stribe med fire birdies i træk i 2. runde fandt han aldrig den rytme, som sætter ham i stand til at spille lige op med verdens bedste. En syver på et par 3-hul i finalerunden hjalp bestemt heller ikke på situationen, og Olesen måtte lide den tort at slutte på en delt sidsteplads i weekendfeltet.
 
5. Martin Leth Simonsen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 32 i PTLA Qualifying Tournament (PGA Tour Latinoamérica)
Martin Leth Simonsen prøvede lykken i Mexico for at kickstarte sin prokarriere på tourskolen til PGA Tour Latinoamérica, der ligger lige under web.com Tour. Simonsen holdt sig i nærheden af den adgangsgivende top 25 gennem det meste af turneringen, men til sidst manglede det danske talent to slag for at løse billet til den latinamerikanske tour.
 
Boblere
Ingen