Bjerregaard vil hole flere putts

Lucas Bjerregaard, der på billedet er i aktion ved UBS Hong Kong Open, er fokuseret på at have en endnu skarpere putter med i finalerunden. Foto: Getty Images

Printer venlig versionSend til en ven

Lucas Bjerregaard var nogenlunde tilfreds med sin tredje runde ved BMW Masters og kender nøglen til at forbedre sin score, når søndagens finalerunde skal afvikles

Efter to runder á 66 slag spillede Lucas Bjerregaard sig alene i spidsen med tre slags afstand til Thongchai Jaidee og Sergio Garcia ved BMW Masters.

Lørdag blev 66’eren til en 70’er, og dermed fik Thongchai Jaidee overtaget førstepladsen efter det var hans tur til at lande en 66’er på Lake Malaren Golf Club i Shanghai.

Han er med sin total i -15 et slag foran Lucas Bjerregaard, Sergio Garcia og Byeong Hun An.

- Jeg spillede jo med Thongchai og Sergio Garcia, og de spillede begge to rigtig godt. Jeg spillede fornuftigt. Kunne ikke rigtigt få mine putts til at falde i. Jeg havde mange tæt på, men alt i alt var det en god dag, og jeg skal bare sørge for at få flere putts holet i morgen, sagde Lucas Bjerregaard til europeantour.com.

Han var de også generelt godt tilfreds med sin præstation.

- Jeg synes ikke, jeg spillede dårligt, men jeg fik ikke så meget ud af runden. Jeg have nogle dårlige jernslag, som jeg sendte mod venstre, men jeg reddede par de fleste gange. Men jeg skal hole nogle flere putts for at holde trit med de andre fyre i morgen, sagde Lucas Bjerregaard, der på sine første 54 huller kun har måttet notere to bogeys.

Ingen i det stærke felt har præsteret et bedre bogeyregnskab, og den eneste der deler Lucas Bjerregaards præstation med at begrænse det til to bogeys er engelske Matthew Fitzpatrick, der ligger på en delt 13. plads.

Lucas Bjerregaard skal spille søndagens finalerunde i den næstsidste bold i selskab med Kristoffer Broberg og Patrick Reed.