Birdies mod kræft

Smørums damer har hjertet og hænderne på rette sted (Foto: Smørum GK)

Printer venlig versionSend til en ven

Smørum Golf Klubs dobbelte danske mestre i golf for elitedamer har i år valgt at ”støtte brysterne” og donere sæsonen til kampen mod kræft. 

Over hele sæsonen i Elitedivisionen vil Smørums damer donere et vist antal kroner pr. birdie, de laver i deres matcher. Rent praktisk sker det via medlemmer og firmaer, der giver x antal kroner pr. birdie holdet laver over hele sæsonen.

Dog har man valgt at sige at holdet max kan lave 144 birdies, så man ved sæsonens slutning ved, hvor meget man maksimalt kan komme af med.

Holdet stiller i årets divisionsmatcher op i spilledragter og bags, som bærer præg af, at Smørum “støtter brysterne”.

Ønsker du eller din virksomhed at være med til at støtte projektet, så send en mail på
stotbrysterne@sgkgolf.dk.


3 kommentarer til "Birdies mod kræft "

Birdies i hulspil?

Hvordan afgører pigerne om de har fået birdie eller ej, hvis modstanderen giver et putt for birdie på f.eks. 1,5m efter selv at have misset for par? (hvilket ikke er ualmindeligt i hulspil). Måske også lidt irriterende for modstanderen hvis pigerne skal til at bruge ekstra tid på alle putts (tællende eller ej), hvis de er for birdie.

Fin idé, men havde været bedre (og nemmere at måle) hvis det var i deres individuelle turneringsrunder hvor der altid spilles slagspil.

Givet for en...

Når en bold i hulspil gives, så er den altid "givet for et eller andet" - en birdie, en par eller noget andet.

Så hvis en spiller ligger - om det så er 12 meter fra hullet - og modstanderen laver en dobbeltbogey, ja, så kan den andens slag bliver "givet for en birdie". Selv et tre-putt ville have betydet at hullet blev vundet, men det giver ingen mening at bruge tid på de tre unødvendige putts.

Men den kan ikke bruges til handicapregulering - men det har vist heller ikke den store betydning for Smørums damer i denne sammenhæng.

De putter ikke ud - vi

De putter ikke ud - vi spiller hulspil og ligger en af pigerne til fugl og få givet hullet så tæller det som en Birdie
Og jeg tror ikke de firmaer/privatpersoner som støtter op omkring dette projekt tænker på det - det er projektet og donationen de støtter op om