Billeder af de danske succesdamer

Emily Pedersen spillede med Lydia Ko de første to runder af turneringen og slog verdens nummer ét med et enkelt slag på anden runde.
Emily Pedersen spillede med Lydia Ko de første to runder af turneringen og slog verdens nummer ét med et enkelt slag på anden runde.
Printer venlig versionSend til en ven

Du blev snydt for tv-billeder fra New Zealand Women's Open, fordi der ikke var nogen. Her får du i stedet nogle fotos fra turneringen 

Der var absolut ingen grund til at bytte om på nat og dag for at følge de danske damer og Lydia Ko i ISPS Handa New Zealand Women's Open. Ikke fordi det ikke var spændende – for det var i særdeleshed spændende, at de danske talenter var i kamp mod verdens bedste – men fordi der simpelthen ikke var tv-dækning af turneringen.

Verdens nummer ét deltog i en turnering på Europas bedste tour, og der var ikke levende billeder. Grunden er ene og alene økonomi. At få stablet en tv-produktion på benene ville koste over en halv million dollars, mere end New Zealands golfforbund var i stand til at spytte i kassen og mere end der ville kunne hentes hjem i salg af rettigheder.

Sådan er vilkårene i kvindegolfen, men fortsætter Ko og de danske damer med at præstere på samme høje niveau, så kan interessen kun være for opadgående.

Indtil da skal du ikke snydes helt for dækning, så i galleriet ovenfor kan du se nogle stillbilleder fra sæsonens første turnering på LET.

Du kan også læse om resultatet her.


1 kommentar "Billeder af de danske succesdamer"

Ja de gør vel ikke i indie

Ja de gør vel ikke i indie løsninger med live gopro direkte til Youtube. Og fair nok :)
Var dog okay også selvom man kun havde en tabel der opdaterede hvert 3 minut, der sad i et vindue for sig selv.

Det er godt at se de 3 i toppen, der kommer helt sikkert nogle turnerings sejre til flere af dem i 2016, og sikkert også noget af det større.

Man kan håbe på at der er flere unge der starter til golf, det skal nok komme hvis resultaterne for alvor trumfer igennem, både på dame, men også herre siden.