Andreas Hartø vil se udvikling i retning mod europatouren

Andreas Hartø har stor fokus på at komme tilbage på europatouren. Foto: Getty Images

Printer venlig versionSend til en ven

En ny sæson på Challenge Touren er i udsigt for Andreas Hartø, men han vil tilbage på europatouren eller i det mindste se den komme nærmere

European Tour er jo ikke et ubetrådt land for Andreas Hartø. I 2013 og 2014 spillede han tilsammen 56 turneringer. Men nu er han i gang med forberedelserne til en ny sæson på Challenge Tour.

- Jeg vil ikke spille på Challenge Touren i mange år. Det har jeg sagt før. Det er helt klar min ambition, at jeg vil spille på europatouren igen. Nu spiller jeg så en sæson mere på Challenge Touren, og det er jo med et mål om at kvalificere mig til europatouren i 2017. Det er jo ikke sådan, at det er sidste chance for mig i år, men jeg bliver nødt til at se en udvikling i mit spil, så jeg kan se mig selv tage skridt i den rigtige retning. Om det så bliver til 2017 eller 2018 er ikke det vigtigste, men jeg skal se en proces, som gør det realistisk at tro på, siger Andreas Hartø til Golf.dk

Challenge Touren har den ekstra udfordring, at præmiepengene er mindre, men rejseaktiviteten er groft sagt på niveau med europatouren. 

Det betyder for de fleste en mere presset økonomi og sværere kamp for sponsorer.

-Jeg har været så heldig, at Wilson har sponseret mig lige siden 2010, og det er jeg meget taknemmelig for. Men det er svært at få flere, nye sponsorer, når jeg ikke spiller på europatouren, siger Andreas Hartø.

I et forsøg på at få gjort opmærksom på sig selv og sit potentiale overfor potentielle sponsorer har han allieret sig med sin gode ven og kollega Søren Kjeldsen til at arrangement i Hartøs hjemmeklub Furesø Golfklub 10. maj.

Her vil Søren Kjeldsen dele træningstips og gode historier fra sin lange karriere på europatouren, og så vil der være en spil på Furesøs bane og nok også en omgang ”beat the pro” med Andreas Hartø.