Agerbak i portugisisk førerbold

Zacharias Agerbak spiller med om titlen ved Portuguese International Amateur Championship. (Foto: Jesper Vinzents)

Printer venlig versionSend til en ven

Der er masser af rød-hvide flag nær toppen af leaderboardet halvvejs gennem Portuguese International Amateur Championship

Danmark er mødt talstærkt op til kampen om Portuguese International Amateur Championship på Montado Golf Resort syd for Lissabon. 10 af landets største talenter har lagt den danske vinter bag sig for at jagte succes på den Iberiske Halvø. For en stor dels vedkommende er projektet kommet godt fra start.

Efter de første 36 huller er Zacharias Agerbak delt på andenpladsen i -7, og det betyder, han skal i førerbold på fredagens runde. Agerbak har samlet lavet 13 birdies i løbet af sine runder i 70 og 67 slag, og han er to slag fra italienske Guido Migliozzi på førstepladsen.

Ud af 17 spillere under par er fire danske. Sixten Stemann Jensen er på sjettepladsen i -3, mens Emil Søgaard og Peter Launer Bæk er delt nummer 10 i -1. Det er ikke noget nyt at danskere leverer varen på Montado Golf Resort. For et år siden blev Launer Bæk samlet nummer fire, og det var to placeringer bag Christoffer Bring, som både lavede hole-in-one og satte banerekord i 65 slag. Det er heller ikke mere end et par uger siden, at Puk Lyng Thomsen blev nummer tre i kvindernes turnering samme sted.

Bring er ikke med i årets udgave, men det er til gengæld John Axelsen fra Sorø. Han er i par og stadig med i kampen om topplaceringerne.

Længere nede i tabellen finder man Alexander Frances i +2, Nicolai Oxenbøll i +6, Nikolaj Puggard Rachlitz i +8, Kasper Hyldgaard i +13 og Victor Bjørløw i +16. Der resterer 36 huller.