Afslappet Villegas stråler, og Spieths runde skal i glemmebogen

Camilo Villegas har vundet fire gange på PGA Touren, og nu er han stille og roligt i gang med at skabe grundlaget for en femte. Foto: Getty Images

Printer venlig versionSend til en ven

Camilo Villegas har skabt sig et forspring på tre slag til resten af det stjernespækkede felt ved Northern Trust Open, hvor særligt Jordan Spieth havde en hård dag

Efter fire missede cuts på stribe fandt den 34-årige colombianer Camilo Villegas noget, der virkede, da han torsdag spillede første runde af Northern Trust Open.

Han spillede Riviera i 63 slag og eneste bogey kom på hans sidste hul, som var banens niende. Det var et lidt misvisende punktum, for han havde lavet fire birdies på stribe, inden runden blev sluttet med den eneste bogey.

- Jeg havde haft problemer med at holde mine tanker klare før hvert slag. Så jeg har arbejdet lidt med det og prøvet at løsne op for det. Jeg prøver bare at se slaget og så reagere på det. Og det var jo en rimelig stressfri runde i dag. Jeg ramte bolden godt, holdt den i spil og bragte ikke mig selv i svære positioner på banen, sagde Camilo Villegas efter runden.

Han har tre slag ned til Bubba Watson på den delte andenplads og fire slag ned til Rory McIlroy på den delte femteplads.

Afstanden til verdensetteren Jordan Spieth er på hele 16 slag. Hvor Camilo Villegas spillede banen I -8 gjorde Jordan Spieth det I +8, hvilket er karrierens tredjehøjeste score.

- Det er bare en dag til at glemme. I forhold til min karriere er det sådan noget, der kommer til at ske. Det er bare ubehageligt, når det så sker, sagde Jordan Spieth efter runden, der placerer ham på 142. pladsen.