Årets første sejr til Kølbæk

Therese Kølbæk har nu vundet to turneringer på The Cactus Tour

Printer venlig versionSend til en ven

Therese Kølbæk har sikret sig årets første truimf.

The Cactus Tour er ganske vist ikke verdens største tour, men en sejr er en sejr, og sådan en fik Therese Kølbæk, da hun vandt Wigwam-turneringen på den professionelle third level tour i Arizona.

Kølbæk startede fnaledagen med to slag op til den førende Jasi Acharya men med en afsluttende runde i 69 slag overhalede danskeren indenom og vandt turneringen med to slag. Det udløste en check på 1.850 dollar og god selvtillid inden årets kommende opgaver i USA.

- Det var ud over alle mine forventninger at gå hen og vinde min første turnering for året. Jeg følte mig lidt rusten, og jeg vidste, at jeg havde lang vej endnu med svinget, men jeg nød virkelig at spille igen. Det var lækkert at se, hvordan jeg stadig kunne score så godt, selv når svinget ikke helt sad, som det skulle. At score så godt og ligefrem vinde turneringen var bare ren bonus og et godt selvtillidsboost, så jeg er helt klart ovenud tilfreds og glad, siger Therese Kølbæk, som nu retter blikket mod næste opgave.

- Nu kan jeg så se frem mod næste turnering i næste uge, der bliver spillet på Grasshopper Touren. Oprindeligt skulle jeg have spillet endnu en turnering på Cactus Touren, men der er netop kommet en ny konkurrent, der tilbyder billigere entry fee og højere præmier, og som spilles på samme tid. Derfor har jeg besluttet at prøve denne tour i næste uge, hvor der spilles den sæsonens første turnering på Grasshopper Touren.

Grasshopper Touren bliver ligesom Cactus Touren spillet i Arizona, og turneringen Therese Kølbæk skal spille hedder Grasshopper Inaugural, og den bliver spillet på Seville Golf & Country Club fra mandag den 13. februar.