50 pladser frem på to måneder og nu venter Kina

Nanna Koerstz Madsen tager turen til Kina

Printer venlig versionSend til en ven

Nanne Koerstz Madsen har med fire finaler i fire turneringer, to andenpladser og en 79’er fået en start på 2016, som har vist, at der kan være et rigtig godt år i vente

Fire dage hjemme i Danmark kunne det blive til, inden Nanna Koerstz Madsen igen rejste ud i verden. Lørdag blev kursen sat mod Kina, for World Ladies Championship på Mission Hills Dongguan venter.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme afsted igen. Det er jo ikke specielt godt vejr herhjemme til at træne og spille i. Jeg har jo haft en god start på sæsonen, så jeg er klar til at fortsætte, siger Nanna Koerstz Madsen til Golf.dk

Hendes start har budt på fire turneringe i Australien og New Zealand og fire klarede cutts med to andenpladser som bedste resultater.

- Det er jo megafedt, at jeg har fået to andenpladser. Jeg vil jo selvfølgelig altid gerne vinde, men det var en rigtig god måde at starte sæsonen på, og det giver selvtillid til at det bliver en god sæson for mig, fortæller Nanna Koerstz Madsen.

De to andenpladser kom ved New Zealand Womens Open på Ladies European Tour og Oates Victorian Open på ALPG Tour.

Dertil er kommet to resultater udenfor top 50, men stadig i finalen. Den stærke start har givet kontant afregning på verdensranglisten, hvor hun er avanceret med 50 pladser i løbet af 2016, så hun nu er rangeret på 109. pladsen som Danmarks næstbedste spiller. 

- Jeg blev godt nok overrasket over, at jeg er rykket så meget frem, for det var jo ikke to af de rigtig store turneringer, men det var alligevel nogle stærke felter. Men jeg fokuserer ikke så meget på verdensranglisten. Det handler for mig om at fokusere på mit spil og min udvikling, og så må de andre ting komme, når de kommer, siger Nanna Koerstz Madsen.

Disciplinen med at holde fokus og lade de negative og forstyrrrende ting være er noget, hun har taget til sig efter sin rookie sæson. 

Her var hun længe i spil til at blive Rookie of the Year på Ladies European Tour, og det fik unødvendig fokus i slutningen af sæsonen.

En lille nedtur i den ellers stærke start på den nye sæson kom, da hun i finalerunden ved RACV Ladies Masters indkasserede en 79’er.

- Det var bare en rigtig møgrunde. Mine approachslag var helt væk, og der var meget vind, så mit spil faldt lidt fra hinanden. Men jeg vil ikke lade det ramme mig. Sådan nogle runder kommer alle jo ud for, og det handler bare om at komme videre. Sådan en runde ville nok ramme mig hårdere, hvis det var sidste år, siger Nanna Koerstz Madsen.