Ikke den bedste start på ECCO Tour sæsonen

Printer venlig versionSend til en ven

Hej allesammen! 

 
Der har været lidt stille fra min side, siden den sidste turnering på La Manga, hvor årets ECCO Tour blev indledt for et par uger siden. Det skyldes at jeg tog direkte på træningslejr med elitetruppen i Frederikssund, efter den sidste turnering, og her var der ikke overskud til meget blog-skrivning. Mere om det senere :-)
 
I årets anden turnering på ECCO Touren, Mediter Real Estate Masters, lykkedes det mig desværre heller ikke at klare cuttet. Turneringen blev også spillet på La Mangas Nord- og Sydbaner - præcis som den første turnering blev det. 
 
Jeg spillede en del bedre i den anden turnering, hvor jeg igen var rigtig fornuftigt spillende fra tee til green. Jeg fik samtidig også lidt bedre styr på putteren og det gjorde at min score nærmede sig par. 
 
I den første runde kom jeg dog helt skævt fra start med et 4 og et 3-putt på de to første huller. De næste 34 huller spillede jeg faktisk i par, så det var ikke fordi det var totalt katastrofe. Jeg havde bare ikke heldet med mig på de rigtige tidspunkter. 
 
Det betød at jeg missede cuttet med ét sølle slag! Det irriterede mig grusomt, for jeg følte virkelig jeg var ved at finde noget fornuftigt spil frem i løbet af anden runde, så jeg ville gerne ha' haft et sidste skud i bøssen. Sådan skulle det ikke være...
 
Efter den sidste turnering på La Manga drog jeg sydpå sammen med Morten Hedegaard, Patrick O'neill og Rasmus O. Hansen. Vi skulle ned og møde resten af elitetruppen fra Frederikssund + 6 sponsorer, hvorefter den stod på en uges træningslejr på Costa Ballena. 
 
Det var en super fed uge, hvor der virkelig blev trænet igennem og brugt samtlige timers dagslys og endda også en times tid i mørke hver dag. Vi startede med fysisk træning hver morgen kl. 7.00, inden den stod på morgenmad og træning hver formiddag. Efter frokost, så var det en tur ud på banen og få testet spillet i de daglige turneringer. Efter runden blev det til en times selvtræning hver aften, for at få trænet på det der haltede lidt under runden. 
 
Det var nogle rigtig lange dage, og stortset alle spillere var godt brugte efter en rigtig god uge. Jeg følte selv at jeg fik fundet lidt bedre spil frem, specielt i kraft af bedre puttning!! Det er sindssygt vigtigt for mig, for det giver ro til resten af spillet, når jeg kan stole på putteren. Sådan satser jeg på det bliver resten af sæsonen :-)
 
Jeg kom hjem til Danmark i lørdags og siden da har fået slappet lidt af og vendt mig til at være hjemme igen. Tirsdag startede elitetræningen i FGK og dermed også min sæson på dansk grund. Det er en ren fornøjelse at være hjemme i vante omgivelser. Jeg nyder virkelig at komme i FGK, mit andet hjem. 
 
De sidste par dage har jeg fået trænet og spillet et par runder på banen, og specielt i går var rigtig positivt! Da jeg stod og trænede inden runden, der fandt jeg lidt af den fornemmelse for svinget, som Martin og jeg har arbejdet på. Jeg ved godt hvad jeg skal gøre, men det har været svært for mig at føle det, når jeg skal svinge. Den fornemmelse tror jeg at jeg fandt i går. Jeg kunne pludselig slå en fed, borende draw og jeg slog et jern længere end jeg har gjort hele vinteren. FEDT!!! 
 
I morgen går turen til det jyske sammen med Joachim B. Hansen, hvor vi skal spille Stensballegaard i morgen middag, for at få prøvet banen inden der skal være Challenge Tour på stedet, til august. Her satser jeg stærkt på at være med :-). Efter runden kører vi videre til Herning og møder resten af slænget fra Turkish Am i 2010, til en super hyggelig aften! Kombineret med Masters Week, så bliver det ikke meget bedre! 
 
Jeg indleder den skandinaviske sæson på PGA National of Sweden, hvor der spilles PEAB PGA Grand Opening; Årets første turnering på Nordea Touren. Det sker fra d. 26-28. april. Min første turnering på dansk grund bliver Sydbank Masters på Rømø, som spilles 2-4. maj. 
 
Resten af min opdaterede turneringskalender kan ses på www.lsngolf.dk/turneringer.html
 
Mange hilsner,
Bassen